Euroleague: «Στάση» Κάουνας για Παναθηναϊκό

Στον έκτο αγώνα σταμάτησε το νικηφόρο σερί των πέντε νικών για τον Παναθηναϊκό, αφού η Ζαλγκίρις επικράτησε με 80-74 και υποχρέωσε τους «πράσινους» στην τέταρτη φετινή ήττα στη διοργάνωση (7-4).

Ουσιαστικά, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ πλήρωσε το κάκιστο τρίτο δεκάλεπτο, όταν οι γηπεδούχοι έτρεξα;ν επιμέρους σκορ 33-14 και ξέφυγαν με διαφορά 17 πόντων (64-47), η οποία παρά την προσπάθεια των Παππά, Ρίβερς δεν κατέστη δυνατό να ανατραπεί.

Σε εκείνο το διάστημα ο Πάνγκος δρούσε ανενόχλητος, ενώ ο Παναθηναϊκός έχανε τη μία βολή μετά την άλλη, όπως και τα ριμπάουντ, με τους Λιθουανούς να έχουν στήσει… πάρτι στις ρακέτες.

Πέντε λεπτά πριν τη λήξη οι «πράσινοι» μείωσαν στους πέντε πόντους (67-72), όμως τα «μεγάλα» σουτ δεν μπήκαν στο τέλος και η αντεπίθεση έμεινε ανολοκλήρωτη.  η αντεπίθεση έμεινε στη μέση, αφού στο τελευταίο «κομμάτι» της αναμέτρησης δεν μπήκαν τα μεγάλα σουτ. 

Ο Παππάς είχε 16 πόντους με 4 τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν προσπαθούσε σχεδόν μόνος, ενώ 15 είχε ο Σίνγκλετον, 11 ο Ρίβερς και 10 ο Καλάθης (συν 4 ασίστ), που πάντως απόψε δεν έφτασε στο υψηλό επίπεδο των τελευταίων εμφανίσεών του.

naftemporiki

Διαβάστε επίσης