Πάτρα: Τα αδέσποτα του Ρίου τραυμάτισαν τυφλό άνδρα- "Κάνω την καταγγελία για να προστατεύσω και άλλους"

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος ασχολείται με τα όσα προβλήματα δημιουργούνται από την παρουσία των αδέσποτων σκυλιών στο Νοσοκομείο Ρίου. Όμως αυτή την φορά η γνωστή αγέλη επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν τυφλό άνδρα ο οποίος παρότι απευθύνθηκε στην Διοίκηση του Νοσοκομείου (μετά το συμβάν) δεν βρήκε άκρη!

Όλα συνέβησαν πριν μερικές ημέρες όταν ο Χρήστος Λαώνης, ο οποίος τυφλώθηκε τα τελευταία χρόνια μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε, θέλησε να επισκεφθεί συγγενή του στο Νοσοκομείο. Ο κ. Λαώνης ζει και εργάζεται στο Αγρίνιο και το αυτοκίνητό του οδηγούσε ο συνοδός του. Οι δύο άνδρες στάθμευσαν στο πάρκινγκ και άρχισαν να περπατούν για να φθάσουν στην είσοδο. Ο κ. Λαώνης κρατούσε μία σακούλα με κάποια είδη που θα προσέφερε στον συγγενή του που θα επισκέπτετο και αυτό ήταν αρκετό για τα σκυλιά! Του επιτέθηκαν τουλάχιστον πέντε από αυτά, ο συνοδός του δεν πρόλαβε να αντιδράσει, το θύμα δεν βλέπει ώστε να μπορεί να αντιδράσει και να προφυλαχθεί και ξαφνικά βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος. Χτύπησε τον αγκώνα του, και τα σκυλιά τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο! Ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε, όταν όμως τελείωσε ο εφιάλτης του, πονούσε και φυσικά αντελήφθη τα σημεία στα οποία είχε τραυματιστεί!

«Κάνω την καταγγελία για να προστατεύσω και άλλους. Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχει τόσα χρόνια μέριμνα για τα ίδια τα ζώα αφενός αλλά και για τους επισκέπτες που κινδυνεύουν» είπε.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ