Φωτήλας για Επιμελητηριακές Εκλογές: Οι υψηλοί τόνοι και οι κινήσεις πανικού δεν συνάδουν με το θεσμό

Απάντηση του βουλευτή Αχαΐας και αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας της Νέας Δημοκρατίας στον Παναγιώτη Κρίκη

Οι υψηλοί τόνοι και οι κινήσεις πανικού δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με τις εκλογές για ένα θεσμό τόσο σημαντικό για το μέλλον της Αχαΐας μας. Η όποια αντιπαράθεση λοιπόν οφείλει να πραγματοποιείται σε επίπεδο τέτοιο ώστε να ανταποκρίνεται στο υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας αναλογεί και συνάμα στην ιδιοσυγκρασία του επιχειρηματικού κόσμου και των πολιτών που απευθυνόμαστε.

Ο κ. Κρίκης, ως το νέο που ευαγγελίζεται ότι εκπροσωπεί, θα έπρεπε να γνωρίζει ότι είναι λάθος να προσπαθείς να χτίσεις μία αναμέτρηση πάνω σε ψέματα και ύβρεις. Η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη και οδηγεί στην ήττα.

Στη ζωή μου δεν έχω μάθει να «μασάω τα λόγια μου». Αντιθέτως, οι θέσεις μου είναι πάντα ξεκάθαρες και αναλαμβάνω πάντα την ευθύνη των επιλογών μου. Πιστεύω ότι το έργο του Πλάτωνα Μαρλαφέκα στη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, η δυναμική που αναπτύσσεται με το συνδυασμό του καθώς και τα προβλήματα του «επιχειρείν» σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν έχουν ανάγκη από πατρόνους, μέντορες και κινήσεις παρασκηνίου. Αφήστε λοιπόν τον «κοντό» που κρύβεται «πίσω από την κουρτίνα», στα αποδυτήρια του χτες και συμπορευθείτε και εσείς με τους ανθρώπους του αύριο. Όλοι άλλωστε στην Πάτρα ζούμε και γνωριζόμαστε.

Σε κάθε περίπτωση δε θα δοθεί περαιτέρω συνέχεια σε μία αντιπαράθεση που υποβιβάζει την ουσία του ζητήματος. Ας κρατηθούν λοιπόν οι τόνοι σε κόσμιο επίπεδο, γιατί στο τέλος της ημέρας στον αγώνα για την πρόοδο του τόπου μας δεν περισσεύει κανείς. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ