Ιδιαίτερη τιμή για μένα η τοποθέτησή μου στη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ.

Του Νίκου θεοδωρόπουλου, δημοτικού συμβούλου

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή η επιλογή και τοποθέτησή μου από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στους τομείς Παιδείας,Έρευνας και Θρησκευμάτων , Πολιτισμού και Αθλητισμού καθώς και στην Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας . Μεγαλύτερη όμως τιμή και ικανοποίηση αποτελεί το γεγονός ότι η επιλογή μου έγινε μέσα από την αντικειμενική διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου Στελεχών (Μ.Σ.) . Το Μ.Σ. της Νέας Δημοκρατίας είναι μια πρωτοποριακή και καινοτόμος αξιολογική και αξιοκρατική διαδικασία επιλογής νέων στελεχών μέσα από συνεντεύξεις.

Για πρώτη φορά σε μεγάλο αστικό κόμμα στην Ελλάδα αναδεικνύονται και αξιοποιούνται νέα στελέχη ,από εξωτερικούς αξιολογητές, με βάση αντικειμενικά στοιχεία όπως το βιογραφικό , τα ιδιαίτερα επαγγελματικά ή επιστημονικά προσόντα και τη διάκρισή τους στις τοπικές κοινωνίες.

Μέχρι σήμερα τα κόμματα θεωρούνται κλειστοί μηχανισμοί στους οποίους για να έχει κανείς πρόσβαση πρέπει να έχει προσωπική γνωριμία. Θεωρώ προσωπικά ότι η ιδέα του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη ,επιλογής και ροής «νέου αίματος» στην παράταξη με στελέχη που επιλέχθηκαν από το μητρώο του κόμματος ,προσθέτει μια νέα ,ελπιδοφόρα σελίδα στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας αφού με άριστο τρόπο γεφυρώνει το χάσμα που υπάρχει σήμερα μεταξύ των κομμάτων από τη μία μεριά και της κοινωνίας από την άλλη.

Με την ριζοσπαστική αυτή ιδέα και πράξη από τον πρόεδρό μας ξεκίνησε πλέον η διαδικασία ένταξης στο κόμμα ανθρώπων από την ίδια την κοινωνία . Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρό μας για την επιλογή μου στα τριάντα - πέντε νέα στελέχη καθώς και την υπεύθυνη του προγράμματος μητρώου στελεχών κυρία Ρεβέκα Πιτσίκα.

Επιθυμώ να δηλώσω ,όπως άλλωστε υποσχέθηκα και στον ίδιο τον πρόεδρό μας κατά την πρόσφατη συνάντησή μας ,ότι δεσμεύομαι να εργαστώ ανιδιοτελώς και με όλες μου τις δυνάμεις στους προαναφερόμενους τομείς που τοποθετήθηκα ,με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και τη δίκαιη αντιμετώπιση των επιμέρους ζητημάτων που θα προκύψουν και οδηγό την πολιτική και ιστορική παρακαταθήκη της παράταξής μας , καθώς και το μέλλον όπως το οραματίζεται ο εκσυγχρονιστής πρόεδρός μας. Κάθε ένας μπροστά και κανένας πίσω από κανέναν. Όλοι στην ίδια πρώτη γραμμή για τη Νέα Ελλάδα που έρχεται.

Διαβάστε επίσης