Super League: Η Λάρισα σταμάτησε το αήττητο του Λεβαδειακού

Ένα γκολ του Ναζλίδη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε τη νίκη στη Λάρισα με 1-0 επί του Λεβαδειακού, στον αγώνα με τον οποίο ξεκίνησε η 9η ημέρα στη Super League και διέκοψε το αήττητο σερί των «πράσινων» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η επιθετικότητα με την οποία ξεκίνησαν οι «βυσσινί» παραλίγο να τους αποφέρει ένα γκολ από το... 25ο δευτερόλεπτο, όταν ο Ντέλετιτς σέντραρε, ο Κριζμάν έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 27΄ η κεφαλιά του Αγκάνοβιτς δεν βρήκε στόχο, αλλά από εκείνο το σημείο οι Βοιωτοί ισορρόπησαν και στο 36΄ είχαν τη δική τους μεγάλη στιγμή, όταν ο Λεονάρντο στην πλάτη της άμυνας «έστρωσε» στον Φαβάρο, κι εκείνος σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Ο Μπόζοβιτς στο 49΄ πρόλαβε με τάκλιν τον Γιακουμάκη στο όριο της περιοχής, ο Επασί επενέβη στο πλασέ του Κριζμάν (59΄), το σουτ του Μητρόπουλου κατέληξε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι (61΄) και στην εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Φαβάρο πέρασε άουτ.

Κι ενώ το παιχνίδι όδευε προς το 0-0, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε ο Ναζλίδης με κεφαλιά να νικήσει τον Επασί και να δώσει μια πολύ σημαντική νίκη στη Λάρισα, δεύτερη στη σειρά μετά το «διπλό» στην Κρήτη με τον Πλατανιά.

naftemporiki

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ