Η πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής και τις μασκότ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων - ΦΩΤΟ

ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑΣ

Η εντυπωσιακή Κατερίνα Λέχου στο ρόλο της Πρωθιέρειας, της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία αδιαμφισβήτητα μαγνήτισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα και καθήλωσε τους παρευρισκόμενους στην πρόβα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Αρχαίο στάδιο στην Ολυμπία.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αφής της Φλόγας, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα, PyeongChang 2018, η Πρωθιέρεια απαθανατίστηκε στο πλευρό του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Hee-Beom Lee με τις μασκότ των αγώνων.

22781952_742873229244464_2121443276_n.jpg

Σήμερα θα γίνει η επίσημη τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της «Πιεονγκτσάνγκ 2018» στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας.

Οι διοργανωτές ανησυχούν μήπως η κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα σταθεί εμπόδιο σήμερα και δεν μπορέσει η κ. Λέχου να λάβει Φως από το βωμό. Σε μια τέτοια περίπτωση θα χρησιμοποιηθεί η εφεδρική φλόγα για να αρχίσει η λαμπαδηδρομία των Αγώνων.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας σήμερα -όπως και χθες- «δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στην εγκατάσταση φιαλών νερού, αναψυκτικών και θερμών». Νερό θα προσφέρεται σε πλαστικά ποτήρια από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στη Β' είσοδο της εγκατάστασης.

 

Διαβάστε επίσης