Η Λευκή Χήρα σχεδίαζε τη δολοφονία της Βασίλισσας Ελισάβετ – Αυτό ήταν το σχέδιό της

Να σκοτώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να σχεδίαζε η περιβόητη τζιχαντίστρια «Λευκή Χήρα». Η Σάλι Τζόουνς προσπάθησε να στρατολογήσει έναν εργαζόμενο στην Pizza Express για φέρει σε πέρας το σχέδιο για τη δολοφονία της Βασίλισσας της Αγγλίας.

Η «Λευκή Χήρα», Βρετανίδα που κατατάχθηκε στον ISIS μαζί με τον 12χρονο γιο της, καταγόταν από το Κεντ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκοτώθηκε τον περασμένο Ιούνιο μετά από αμερικανικό βομβαρδισμό.

Πιστεύεται ότι μαζί με τη Τζόουνς, σκοτώθηκε και ο 12χρονος γιος της Τζότζο. Η «Λευκή Χήρα» φέρεται να τον χρησιμοποίησε ως ανθρώπινη ασπίδα!


Η Λευκή Χήρα, Σάλι Τζόουνς

Σχέδιο «Σκοτώστε τη Βασίλισσα Ελισάβετ»

Η Τζόουνς ήθελε να «επαναλάβει» το μακελειό στο Μαραθώνιο της Βοστώνης (τον Απρίλιου του 2013) και στο Λονδίνο. Σκόπευε να χτυπήσει στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 70 ετών από τη νίκη επί της Ιαπωνίας (σ.σ. VJ Day) όπου παρούσα θα ήταν και η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ήταν Αύγουστος του 2015 όταν ήθελε να «χτυπήσει» η Τζόουνς και να σκοτώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Παρόντες σε εκείνη την εκδήλωση, εκτός από τη Βασίλισσα, ήταν ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, το τότε πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και εκατοντάδες βετεράνοι.

Για να φέρει σε πέρας το σχέδιό της, χρειαζόταν βοήθεια. Ένας 19χρονος άνδρας με το όνομα Άνταμ (σ.σ. άγνωστο αν είναι το πραγματικό του όνομα) υποστήριξε ότι η Τζόουνς τον προσέγγισε μέσω διαδικτύου για να τον πείσει να δολοφονήσει τη Βασίλισσα.

Ο νεαρός εργαζόταν ως σεφ στην Pizza Express. Άγνωστο πως και γιατί, τον προσέγγισε η «Λευκή Χήρα» με στόχο να τον πείσει να σκοτώσει η Βασίλισσα και άλλα μέλη της Βασιλικής οικογένειας.

Η Ιζντιχάρ που ήταν… Άνταμ

Ο Άνταμ υποστηρίζει πως εμφανίστηκε ως 19χρονη γυναίκα με το όνομα Ιζντιχάρ. Στόχος να εκθέσει την Τζόουνς.

Είπε ότι του έδωσε συμβουλές για το πως να φτιάξει μια βόμβα.

«Ήταν απελπισμένη να με πείσει να κάνω την επίθεση κατά τις εκδηλώσεις της VJ Day όπου επρόκειτο να είναι παρούσα η Βασίλισσα», είπε.

«Μου έστειλε συμβουλές για την κατασκευή βόμβας και πως θα με έφερνε σε επαφή με τζιχαντίστριες αδερφές στη Βρετανία», πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον 19χρονο, ήθελε να φτιάξει μια βόμβα ίδια με εκείνες που χρησιμοποίησαν οι αδερφοί Τσαρνάεφ στον Μαραθώνιο της Βοστώνης. Του ζήτησε να της στείλει και τις αποδείξεις για τα υλικά που είχε αγοράσει.

«Φαντάσου όλες τις αδελφές παγκοσμίως που θα είναι περήφανες για σένα. Θα φέρεις τη τζιχάντ στη Δύση», φέρεται να του έγραψε η Τζόουνς. Η «Λευκή Χήρα» εμφανίζεται να είχε προσπαθήσει ξανά να κάνει κάτι ανάλογο. Αλλά οι Βρετανίδες τζιχαντίστριες στις οποίες είχε απευθυνθεί, την… απογοήτευσαν. Αυτό τουλάχιστον είπε στον 19χρονο.

«Ήταν τρομακτικό κάποιες στιγμές. Όταν συνειδητοποιήσαμε τι σχεδίαζε, παραδώσαμε όλο το υλικό στις αρχές», υποστήριξε ο 19χρονος.

Πηγή: Sun

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ