Πασίγνωστος επιχειρηματίας ο παραλήπτης των πεταμένων κτηνιατρικών φαρμάκων στα Βραχνέικα- "Καμπάνα" 180.000 ευρώ από το ΣΔΟΕ- Πώς γίνεται η μπίζνα

τι αποκαλυψε ο αποστολος βουλδης στο super b news

Ολόκληρη επιχείρηση εισαγωγής κτηνιατρικών φαρμάκων σε "σκοτωμένες" τιμές βρίσκεται πίσω από τα πεταμένα κτηνιατρικά φάρμακα που βρέθηκαν στα Βραχνέικα πριν απο λίγες ημέρες και κινητοποίησαν αστυνομία, ΣΔΟΕ και Φαρμακευτικό Σύλλογο προκαλώντας σωρεία ερωτηματικών. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Απόστολος Βουλδής στο Super B News, πίσω από τις μεγάλες ποσότητες αχρησιμοποίητων κτηνιατρικών φαρμάκων βρίσκεται ένα παράνομο κύκλωμα το οποίο παρακάμπτει τον ΕΟΦ και τις νόμιμες διαδικασίες και δι αυτού, αποκομίζει μεγάλα οικονομικά οφέλη, εισάγοντας παράνομα φάρμακα από τοι εξωτερικό σε πολύ χαμηλές τιμές. 

Τα φάρμακα πετάχτηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς όπως όλα δείχνουν, αποκαλύφθηκε με κάποιο τρόπο η δράση του κυκλώματος και κατεβλήθη προσπάθεια να εξαφανιστούν τα ενοχοποιητικά στοιχεία. 

Για το θέμα επιλήφθηκε το ΣΔΟΕ, κλιμάκιο του οποίου ήρθε στην Πάτρα και εντόπισε πασίγνωστο επιχειρηματία, το όνομα του οποίου βρισκόταν πάνω στις συσκευασίες ως παραλήπτης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ΣΔΟΕ του επέβαλε πρόστιμο ύψους 180.000 ευρώ

Για τα φάρμακα βεβαίως δεν είχε καμία γνώση ο ΕΟΦ, ο οποός επίσης ερευνά το θέμα καθώς ανάλογη δράση έχει παρατηρηθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας, ενώ σε έκκληση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πάτρας να έλθει στην Πάτρα κλιμάκιο του ΕΟΦ, η απάντηση ήταν ότι δεν υπάρχει προσωπικό!

Υπενθυμίζεται ότι τα φάρμακα βρέθηκαν  στις 6 Οκτωβρίου από περιοίκους, στην τοποθεσία Βρεστενά της Δημοτικής Κοινότητας Βραχνεΐκων του Δήμου Πατρέων. 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Ασημάκης Κατσαΐτης και η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, ενημέρωσαν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ., η οποία κατέγραψε το γεγονός, ενώ η περισυλλογή τους έγινε άμεσα από εργαζόμενους με μηχανήματα του Δήμου.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ