Στην Πάτρα το 19ο Συνέδριο Ακτινολόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Στο επίκεντρο οι νεοπλασίες και τα σκιαγραφικά

Η Εταιρεία Ακτινολόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Κλινικό Εργαστήριο Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει το 19οΣυνέδριο Ακτινολόγων Νοτιοδυτικής Ελλάδος στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2017 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας, του Ελληνικού Κολλεγίου Ακτινολογίας και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Το φετινό Συνέδριό  θα εστιάσει σε θέματα απεικόνισης της κοιλίας. Θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στην απεικόνιση και αντιμετώπιση συνήθων νεοπλασιών σε ενήλικες και παιδιά. Επιπλέον, θα αναπτυχθούν θέματα απεικόνισης σε επείγουσες καταστάσεις όπως το τραύμα και οι αγγειακές παθήσεις. Τέλος, θα αναφερθούν τα νεότερα δεδομένα που αφορούν στη χρήση των ενδοφλέβιων σκιαγραφικών. Όπως σε κάθε συνέδριό μας, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθούν ελεύθερες ανακοινώσεις από μελέτες που έχουν εκπονηθεί στα διάφορα εργαστήρια της Ν.Δ. Ελλάδας και άλλα εργαστήρια της χώρας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, κατά την Τελετή Έναρξης που θα λάβει χώρα το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 – 21:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του προσκεκλημένου ομιλητή κύριου Β. Πρασσόπουλου, Πυρηνικού Ιατρού, Διευθυντή Πυρηνικής Ιατρικής με εξειδίκευση στο PET/CT στα Νοσοκομεία Υγεία – Μητέρα, με τίτλο ομιλίας «Ο ρόλος του PET στην ογκολογία - νεώτερα δεδομένα».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η εγγραφή δωρεάν (08:00 προσέλευση – εγγραφές). Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ