Βραδιά γνωριμίας με την ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ

την Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη
Στιγμιότυπο από παλαιότερη εκδήλωση

Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπίαwww.koinotopia.gr με αφορμή την έναρξη της νέα περιόδου δράσης καλεί μέλη, φίλους και κάθε ενεργό πολίτη της Πάτρας σε μια βραδιά γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων στο πως μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα και τη λειτουργία της πόλης στην οποία ζούμε αλλά και στο πως μπορούμε να συμβάλλουμε σε καλύτερες ανθρώπινες σχέσεις, συνέργειες κοινωνικής αλληλεγγύης και παρεμβάσεις προαγωγής του πολιτισμού.

          Έτσι την Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη στις 8.30μμ σας περιμένουμε για ένα ποτό -με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου δράσης της Κοινο_Τοπίας- στην αυλή του πολυχώρουΑλάμπρα (Μεσολογγίου 1) στα Υψηλά Αλώνια της Πάτρας όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις ιδέες σας και να ανταλλάξουμε απόψεις για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της οργάνωσης από το Σεπτέμβρη 2017 έως και Ιούλη 2018.

          Λόγω περιορισμένης δυναμικότητας του χώρου θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις συμμετοχές. Για πληροφορίες – κρατήσεις κατάστημα ΠΟΤΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου 134 καθημερινά 9-2, και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 6-9μμ καθώς και στο 2615.002009.

Η Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία είναι μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση η οποία μέσω κοινών προσπαθειών και εισφορών των εταίρων, στοχεύει στη δημιουργία κοινωνικών θέσεων και δράσεων σχετικά με τηνπροάσπιση και προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος, της εν γένει ποιότητας ζωής, καθώς και την καλλιέργεια πολιτιστικής και ανθρωπιστικής συνείδησης στο ευρύτερο κοινό και ιδίως στην ευαισθητοποίηση του, σχετικά με τα οικολογικά ζητήματα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι παρεμβάσεις της Κοινο_Τοπίας αφορούν κυρίως θέματα της περιοχής της έδρας της (Πάτρα) αλλά σε μείζονα θέματα ασχολείται και με Εθνικά ή Διεθνή.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ