Ολύμπια Οδός: Εφιάλτης για ζευγάρι Πολωνών - Επιβιβάστηκαν στο όχημα των ...ληστών τους - Στο Νοσοκομείο Αιγίου γυναίκα

Το βράδυ της Τετάρτης

Θύμα άγριας ληστείας έπεσε νεαρό ζευγάρι Πολωνών χθες το βράδυ στην Ολύμπια Οδό, στο ύψος του ΣΕΑ Αιγίου. Η 20χρονη αλλοδαπή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της πόλης, με εκχυμώσεις στο πρόσωπο και το σώμα από μπουνιές και κλωτσιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, οι αλλοδαποί είχαν επιβαστεί μετά από οτοστοπ, στο οχήμα των επίδοξων ληστών. Οι Ρομά με το πρόσχημα του ανεφοδιασμού καυσίμων, κατευθύνθηκαν σε παράδρομο της Νέας Εθνικής Οδού, όπου με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από τους Πολωνούς, διάφορα προσωπικά τους αντικείμενα και τους εγκατέλειψαν.

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν εφιαλτικά, καθώς οι δράστες επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στον 25χρονο και στην 20χρονη. Από τη νεαρή κατάφεραν να πάρουν την τσάντα της που περιείχε χρήματα, μια σακούλα με προσωπικά αντικείμενα και ένα φορητό ηχείο, συνολικής αξίας 100 ευρώ. 

Οι προσπάθειες τους να αρπάξουν το τσαντάκι από τον 25χρονο Πολωνό, έπεσαν στο κενό καθώς ήταν σθεναρή η αντίσταση του. 

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο και οι αλλοδαποί κατήγγειλαν άμεσα στο περιστατικό στην Αστυνομία. Άνδρες της νεοσυσταθείσας ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αιγίου, μετά από λίγα λεπτά και έπειτα από συντονισμένη έρευνα εντόπισαν και συνέλαβαν τους δυο Ρομά.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αιγίου.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ