Κονέ: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα»

η μεγαλη επιστροφη

Ο Παναγιώτης Κονέ επέστρεψε στην ΑΕΚ μετά από εννέα χρόνια. Πιο έμπειρος, πιο συνειδητοποιημένος, ο 30χρονος άσος ανυπομονεί να δώσει στην Ένωση ό,τι δεν έδωσε στην πρώτη θητεία του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως «κιτρινόμαυρος» τόνισε: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα... Καινούρια γραφεία, καινούρια πρόσωπα. Έπαιξε σημαντικό ρόλο ότι ήταν η ΑΕΚ η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία, γιατί πιστεύω ότι με αυτή τη φανέλα θα μου ξαναδώσει κίνητρο και δύναμη να ξεπεράσω τις δυσκολίες που είχα τελευταία στην καριέρα μου.

Το Νο. 21 που επέλεξα είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο της ΑΕΚ. Ήταν διαθέσιμο. Γενικά δεν είμαι τύπος που θα "πουλήσει οπαδιλίκι". Όσοι με ξέρουν από 18 χρόνων, έχουν καταλάβει ότι αγαπάω αυτή την ομάδα, τρέφω σεβασμό και εκτίμηση για τον σύλλογο και τον κόσμο. Ελπίζω να πετύχω όσα δεν πέτυχα από δικά μου λάθη στα 18 εδώ στην ΑΕΚ. 

Επί 1,5 μήνα έκανα μόνος μου προπόνηση γιατί είχα κάποια θέματα με την Ουντινέζε. Σίγουρα δεν είναι ίδιο να προπονείσαι μόνος. Θα μιλήσω τη Δευτέρα με τον προπονητή μου και θα φανεί σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Είναι ανούσιο να πω τώρα κάτι. Όμως νιώθω πολύ καλά, ευτυχισμένος, έχω πάρει μεγάλη δύναμη, θετική ενέργεια και ελπίζω ότι με τη σκληρή δουλειά και με ταπεινότητα, θα πάνε όλα καλά. 

Δεν έχω δει την ομάδα. Δεν έχω δει τον εαυτό μου μέσα στην ομάδα. Θέλω να μπω στα αποδυτήρια, στις προπονήσεις να ζήσω την ομάδα από μέσα. Να μιλήσω με τους προπονητές, τους παίκτες, να δω πόσο μπορώ να βοηθήσω, που θέλω να βοηθήσω. Θέλω να ζήσω λίγο καιρό από μέσα την ομάδα και μετά θα έχω άποψη για το πού μπορούμε να πάμε».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ