Σε κλίμα συγκίνησης στην Πυλία η κηδεία της άτυχης νεαρής Κατερίνας Χαραμάρα - Πένθος και στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη

Αυτή την ώρα μέσα σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης τελείται στην Πυλία Μεσσηνίας η κηδεία της άτυχης Κατερίνας Χαραμάρα η οποία σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο στην Κύμη.

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στην εκκλησία που γίνεται η τελετή όπως φαίνεται και στις φωτό του tempo24.

20399294_10213307298017706_165430343_o.jpg

Να υπενθυμίσουμε πως εκτός από το πένθος που έχει βυθιστεί η Κύμη και η Πύλος, για τον ξαφνικό χαμό των τριών νέων ανθρώπων και ειδικότερα της 26χρονης Κατερίνας Χαραμαράς που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο, θλίψη επικρατεί και στην Πάτρα.

Η άτυχη Κατερίνα βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η 26χρονη πήρε το πτυχίο της το 2015.

Πρώην συμφοιτητές της και άνθρωποι που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια στην Πάτρα, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το πανέμορφο κορίτσι δεν υπάρχει πια στη ζωή.

kopela-547-355-1500892217_0.jpg

Η 26χρονη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Λίγα λόγια για το τροχαίο

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Το τζιπάκι στο οποίο επέβαινε η παρέα των πέντε παιδιών, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στο κράσπεδο και έπεσε σε γκρεμό περίπου πέντε μέτρων στην ακτή της θάλασσας με το πίσω μέρος.

Η κοπέλα και οι τρεις άνδρες που κάθονταν πίσω ξεψύχησαν αμέσως, ενώ ο οδηγός και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.

Διαβάστε επίσης