Ισόπαλη, 1-1, με Γάνδη η ΑΕΚ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 στο ΟΑΚΑ αναδείχθηκε με την Γάνδη η ΑΕΚ στην πρόβα-τζενεράλε ενόψει του πρώτου αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/07).

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τραγικό λάθος του Τσιγκρίνσκι, η Ένωση ανέβασε την απόδοσή της, έφτασε στην ισοφάριση με τον Μάνταλο και είχε αρκετές φάσεις για να πάρει τη νίκη. Το φιλικό με τους Βέλγους, όμως, έμεινε στο 1-1, με τον Μανόλο Χιμένεθ να επιμένει στο 4-4-1-1.

Ο τραυματισμός του Βίκτορα Κλωναρίδη ήταν το γεγονός που επισκίασε το ματς, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων.

Η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Μπακάκη, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, όταν ο Τσιγκρίνκι έκανε λάθος γύρισμα στον Ανέστη, ο Σιλά πήρε τη μπάλα και με ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Αντριάσεβιτς να βάλει μπροστά τη Γάνδη.

Αποφασισμένη να πετύχει γκολ μπήκε στο δεύτερο μέρος η Ένωση και τελικά τα κατάφερε στο 74΄ με σκόρερ τον Μάνταλο, ο οποίος πήρε τη μπάλα από την κόντρα σε σουτ του Αϊντάρεβιτς και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης (57' Γκάλο), Βράνιες (57' Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι (83' Τζανετόπουλος), Λόπες (57' Βινίσιους), Σιμόες (57' Αϊντάρεβιτς), Γιόχανσον, Χριστοδουλόπουλος (74' Αλμέιδα), Μάνταλος (74' Πατίτο), Κλωναρίδης (40' Τρίστασον), Λιβάγια (46' Γιακουμάκης).

naftemporiki

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ