Έλεος κύριε Τσίπρα !

του θρασυβουλου μαυρομματη

..η συμπάθεια και οι ευχές μας για το έστω και μικρό πρόβλημα υγείας του πρωθυπουργού δεδομένα και αυτονόητα...
...ΟΜΩΣ, κύριε Αλέξη Τσίπρα, ποια ψυχοδιαστροφή σε υποχρεώνει σαν δεύτερη φύση σου ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ακόμα και όταν μόλις αντιμετώπισες μια χειρουργική επέμβαση. στο Α.Ε. ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ..???
...και μετά το εξιτήριο να εκθειάζεις χωρίς ντροπή μπροστά στις κάμερες την υπεροχή του δημόσιου τομέα υγείας, όταν η επιλογή σου (και δικαίωμα σου φυσικά) ηταν να χειρουργηθείς σε ένα ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ...!!! 
...γατί το Ευγενίδειο νοσηλευτήριο κύριε Τσίπρα δεν είναι δημόσιο νοσοκομείο του ΕΣΥ όπως είπες, αλλά μια Α.Ε. ιδιωτική μονάδα υγείας, που μάλιστα χρωστάει και 6 μήνες δεδουλευμένα στους απ€λπισμένους εργαζόμενους...!!!
...γιατί λοιπόν τόσο και τέτοιο άηθες ψέμα και εξαπάτηση πάλι του κόσμου κύριε Τσίπρα, όπως έκανες και πέρυσι, που κομπάζωντας με την παρέα σου "βάφτισες" 13η σύνταξη το ΑΠΑΞ πενιχρό επίδομα που έδωσες σε αναξιοπαθούντες...!!!
...γιατί τελικά είσαι ΄τόσο βαθεια βουτηγμένος στο ψέμα κύριε Τσίπρα και πως θες να σε εμπιστευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ...???
...ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ, κανείς δεν σε εμπιστεύται και δεν σε εκτιμά πλέον (ούτε ακόμα και οι "δικοί σου") γιατί είσαι εξαιρετικά επικίνδυνος γι αυτόν τον τόπο και το λαό του...!!!
...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΚΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ !!! .

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ