Κάθε μέρα και χειρότερη η κατάσταση

ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΑΧΗΛΗ, ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

«Το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές δεν προκύπτει μόνο από την ανάγνωση της σημερινής κατάστασης στην χώρα. Προκύπτει και από την ίδια την επιθυμία των πολιτών για άρδην αλλαγή του τοπίου, κάτι που κατεγράφη και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως», τόνισε το πρωί της Παρασκευής σε ραδιοφωνικές δηλώσεις της το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη.

«Το βλέπουμε καθαρά και εδώ στην Αχαΐα», είπε η κ. Τραχήλη, «μ’ ένα μεγάλο μέρος των πολιτών να είναι πεπεισμένο πως η πολιτική δύναμη που μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα και να εμπνεύσει ελπίδα και αισιοδοξία είναι η Νέα Δημοκρατία».

Η κ. Τραχήλη πρόσθεσε ότι από τις καθημερινές επαφές της με πολίτες της Πάτρας, του Αιγίου, των Καλαβρύτων, της Δυτικής Αχαΐας η αίσθηση που η ίδια βλέπει να έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία είναι ότι οι έως τώρα θυσίες δεν έχουν αντίκρισμα, με την καθημερινότητα να γίνεται όλο και ζοφερότερη και την αγορά να τελεί σε καθεστώς βαριάς ασφυξίας.

«Οι εκλογές θα σηματοδοτήσουν μια γενναία στροφή της χώρας προς την ανάπτυξη, την ενθάρρυνση επενδύσεων, τις θέσεις εργασίας και την μείωση της απασχόλησης. Και ο τρόπος έχει με λεπτομέρεια αναλυθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η σημερινή κυβέρνηση πολιτικά είναι χρεοκοπημένη», συμπλήρωσε η κ. Τραχήλη. 

   

 







 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ