Tρόμος στο κέντρο του Αγρινίου από αδέσποτο σκυλί- Έστειλε στο νοσοκομείο μια γυναίκα, επιτέθηκε σε τρεις

Μπαράζ επιθέσεων χθες το πρωί στο κέντρο της πόλης

Φόβος και τρόμος για τουλάχιστον τρεις συμπολίτες από αδέσποτο σκυλί χθες το πρωί στο κέντρο του Αγρινίου. Το αδέσποτο επιτέθηκε σε τρία άτομα εκ των οποίων μία ηλικιωμένη η οποία χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στην εφημερίδα «Συνείδηση» το θηλυκό σκυλί επιτέθηκε αρχικά και δάγκωσε μία γυναίκα γύρω στα 65 προκαλώντας της τραύματα στο χέρι. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 περίπου το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας και μάλιστα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο καθώς και η αστυνομία η οποία κατέγραψε το συμβάν. Λίγες ώρες αργότερα όμως είχαμε δύο νέα περιστατικά επίθεσης σε ανυποψίαστους πολίτες από το ίδιο αδέσποτο. Προσπάθησε να επιτεθεί σε έναν 60χρονο στην οδό Παπαστράτου καθώς και σε ένα 10χρονο αγοράκι στην Δ. Σταΐκου, χωρίς ωστόσο ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας από τους δύο.

Τελικά μετά από δεκάδες καταγγελίες πολιτών ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία άνδρες της οποίας εντόπισαν το… θερμόαιμο αδέσποτο και το συνέλεξαν για να το παραδώσουν εν συνεχεία στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Φαρμάκη ο οποίος νωρίτερα είχε ενημερωθεί. Το αδέσποτο μεταφέρθηκε  στο πρόχειρο ενδιαίτημα του Δήμου Αγρινίου, σε περιοχή της Δ.Ε. Στράτου.

Εδώ και καιρό η «Συνείδηση» μέσα από καταγγελίες πολιτών και ρεπορτάζ είχε χτυπήσει το καμπανάκι για το θέμα των αδέσποτων που προκαλούν σοβαρά προβλήματα στους πολίτες, πολλές φορές με δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ