Έξι μέρες μετά τη λήξη της απεργίας, βουνό τα σκουπίδια μπρος από το σπίτι του πρώην δημάρχου Ανδρέα Καράβολα- Τι γνώμη να έχει άραγε;

τα σκουπίδια είναι ακόμη εκεί σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες γειτονιές της Πάτρας το καλοκαίρι

Έχουν περάσει έξι ημέρες από την λήξη της απεργίας που γέμισε την Πάτρα με σκουπίδια και ευωδιές που προκαλούν τεκτονικές δονήσεις στο υπογάστριο, αλλά ως φαίνεται δεν έχει καταστεί ακόμη δυνατόν να μαζευτούν οι όγκοι των σκουπιδιών που φέρνουν στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών και τις αυλές των σπιτιών το άρωμα της... ολιγωρίας. Μάλιστα όπως φαίνεται ο δήμος δεν χαρίζεται ούτε στους πρώην δημάρχους, καθώς τα σκουπίδια  που εντόπισε το tempo24 και τη θέα των οποίων  απολαμβάνετε στις φωτογραφίες,  βρίσκονται στη διασταύρωση Ηρώων Πολυτεχνείου και Τερψιθέας,  μπροστά δηλαδή από το σπιτι του πρώην δημάρχου  Ανδρέα Καράβολα.

Δεν ξέρουμε ποιά είναι η γνώμη του επί σειρά ετών δημάρχου της πόλης για το γεγονός ότι η Πάτρα μια εβδομάδα μετά τη λήξη της απεργίας είναι ακόμη βρώμικη και οι κάδοι άπλυτοι στέλνουν το άρωμά τους στις γειτονιές και τους... γλάρους, αυτό όμως που είναι σίγουρο, είναι ότι ως δήμαρχος άλλης εποχής και άλλου ύφους, ο Ανδρέας Καράβολας δεν σήκωσε τηλέφωνο να ζητήσει ειδική μεταχείριση για αυτό και τα σκουπίδια είναι στη θέση τους.

Αλλά η είδηση είναι αυτή ακριβώς. Το ότι τα σκουπίδια είναι ακόμη εκεί σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες γειτονιές της Πάτρας το καλοκαίρι, να μας θυμίζουν ότι τα τέλη είναι ανταποδοτικά και πληρώνουμε μόνοι μας για να μην... έχουμε.

Γ. Κον.

Διαβάστε επίσης