Η πιο γνωστή Γερμανίδα drag queen ετοιμάζει... υποδοχή σε Τραμπ, Πούτιν και Ερντογάν

"Θερμή" υποδοχή επιφυλάσσει η πιο γνωστή drag queen της Γερμανίας, Ολίβια Τζόουνς,σε τρεις εκλεκτούς ηγέτες που θα δώσουν το "παρών" στη σύνοδο κορυφής της G20: τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και τον «σουλτάνο» της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν. 

Σε ανοικτή επιστολή της, η Ολίβια Τζόουνς υποστηρίζει πως οι τρεις ηγέτες είναι ανεπιθύμητοι στην πατρίδα της κι ότι θα "φάνε πόρτα" σε περίπτωση που διαβούν τα μπαρ στα οποία είναι ιδιοκτήτρια. Τα γερμανικά ΜΜΕ δημοσιεύουν φωτογραφίες της Τζόουνς να κρατά πλακάτ με το σύνθημα:"Απαγόρευση εισόδου στον Τραμπ, τον Πούτιν και τον Ερντογάν". 

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, η δίμετρη Ολίβια, που εκτός από ακτιβίστρια είναι και εκπρόσωπος των Πρασίνων στη ομοσπονδιακή βουλή της Γερμανίας, έχει προγραμματίσει μαζί με τους φίλους της διαδηλώσεις κατά των τριών ηγετών. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό "Focus", η 47χρονη Ολίβια Τζόουνς, που στην πραγματικότητα ονομάζεται Όλιβερ Κνόμπελ, έχει εκφράσει πολλές φορές την δυσφορία της και για τους τρεις. 

Οι διαδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί από τους φίλους τους θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες γειτονιές του Αμβούργου, όπως επισημαίνει τα γερμανικά ΜΜΕ.   

Η Ολίβια Τζόουνς  είναι πασίγνωστη στην Γερμανία για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, για τα επιτυχημένα νυχτερινά κλαμπ που διαθέτει, αλλά και για τις δραστηριότητες της ως ακτιβίστρια, αφού χρόνια αγωνίζεται για την προστασία των ζώων, στηρίζει τους οροθετικούς και πολεμάει τον ρατσισμό.

Στη χώρα της Μέρκελ έγινε γνωστή στην Γερμανία το 1997 όταν και κέρδισε τον τίτλο της Μις Κόσμος Drag Queen. Στη συνέχεια συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και ένα ριάλιτι σόου στυλ - Survivor, το οποίο ονομάζεται «Είμαι διασημότητα-βγάλτε με από δω».

Παράλληλα άρχισε να ασχολείται με τις επιχειρήσεις κι αυτή τη στιγμή διαθέτει τέσσερα νυχτερινά κέντρα Έχει κόμπλεξ με το ύψος της - πάνω από δύο μέτρα- στήριξε στον Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ για πρόεδρο της Γερμανίας ευελπιστώντας να γίνει ο «αντι-Τραμπ» ενώ μιλώντας στην εφημερίδα "Saarbruecker Zeitung" έχει δηλώσει πως έχει προεδρικές βλέψεις. 

Κι ενώ η πιο διάσημη drag queen της Γερμανίας θεωρεί ανεπιθύμητους τους τρεις ηγέτες, το γερμανικό  υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι στρατιώτες που θα μετακινούνται από και προς το Αμβούργο έως τις 9 Ιουλίου δεν θα πρέπει να φορούν τη στολή τους προκειμένου να μην "ερεθίζουν" τους ακροαριστερούς αλλά και να μην γίνονται αντιληπτοί από τα ταραχοποιά στοιχεία.

protothema