Ροκάρουμε την Κυριακή με Spoon Killers και Blue Veil

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής 2017

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 9:30 το βράδυ στο <το Νέον> ροκάρουμε με τους Spoon Killers και τους Blue Veil

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής 2017, την Κυριακή 25/06 οι πατρινές rock μπάντες Blue Veil και Spoon Killers ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Με έδρα την Πάτρα, οι Blue Veil δημιουργούνται το 2009 με σκοπό να «φλερτάρουν» με rock ήχους. Η σύσταση:
Άννα Χουλιαροπούλου (Vocals)
Φάνης Αραβανής (Guitars)
Νίκος Κατσάκος (Bass)
Τρύφωνας Αραβανής (Drums)

Με πολλά live στο ενεργητικό τους και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με τους The Godfathers, πλέον ηχογραφούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους.

Ο τίτλος του άλμπουμ «ακούει» στο όνομα “6 Degrees of Separation” και αποσκοπεί στο να συνδέσει τα πάντα μεταξύ τους. Μέσα στο «τα πάντα» περιέχονται και οι άνθρωποι. Η ιδέα είναι ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνδεθεί με οποιονδήποτε άλλον μέσω μιας αλυσίδας, η οποία δεν ξεπερνά τους 6 «κρίκους».

Οι Spoon Killers δημιουργήθηκαν μέσα Σεπτέμβρη του 2012 με στόχο και σκοπό τη διεξαγωγή live εκδηλώσεων σε κλίμα mainstream με στοιχεία rock, funk. Το πρόγραμμα των "κουταλιών με δολοφονικές τάσεις" καλύπτει αρκετά μουσικά γούστα, χαλαρά ή δυνατά, και είναι σε θέση να “ελίσσεται” με το αντίστοιχο mood του κοινού.
Andreas Paizis - Vocals
Christos Livanis - Guitar
Andreas Skaltsas - Bass
Tim Papadoulas - Drums
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Στις 20:00 το βράδυ Τριών Ναυάρχων μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου

τους Due Leoni Ελληνικό Έντεχνο- Ελαφρολαικό Κωνσταντίνα Μαγκαφά -Φωνή Γιάννης Γκοτσόπουλος - Κιθάρα/ Φωνή Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου – Πλήκτρα

Συγκρότημα:  Due Leoni
Οι Due Leoni είναι ένα Πατρινό συγκρότημα και απαρτίζεται από τους:Κωνσταντίνα Μαγκαφά (φωνή) Γιάννη Γκοτσόπουλο (κιθάρα,φωνή) και τον Κώστα Παπαγεωργίου (πλήκτρα). Τα τελευταία χρόνια τους έχουμε
ακούσει στα μαγαζιά της πόλης ,φοιτητικά και μη καθώς το πρόγραμμά τους αποτελείται από έντεχνα αλλά και ελαφρολαικά κομμάτια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ