Πάτρα: Και επίσημα ο Μάκης Γιατράς στον Προμηθέα

σήμερα η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας παρουσίασε και επίσημα τον Μάκη Γιατρά ως νέο προπονητή της ομάδας. Η παρουσίαση έγινε το πρωί της Δευτέρας, στα γραφεία της ΚΑΕ, παρουσία τόσο του μεγαλομετόχου και προέδρου του Ερασιτέχνη, Βαγγέλη Λιόλιου, όσο και του προέδρου της ΚΑΕ, Χρήστου Μήλα, οι οποίοι προχώρησαν και σε έναν απολογισμό για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ενώ αναφέρθηκαν και στους στόχους του Προμηθέα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις στην συνέντευξη Τύπου του Προμηθέα έχουν ως εξής:

Βαγγέλης Λιόλιος (μεγαλομέτοχος ΚΑΕ Προμηθέας): «Στόχος μας είναι να επιστρέψει στον Προμηθέα το έντονο οικογενειακό στοιχείο που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια, θέλουμε να μιλήσει και πάλι το συναίσθημα. Αυτό ενδεχομένως να μην ισχύει για κάποιους στην Α1, για εμάς, όμως, είναι πολύ βασικό στοιχείο. Αυτά που δεν κάναμε φέτος θα τα κάνουμε τη νέα χρονιά". 

 

 

Χρήστος Μήλας (πρόεδρος ΚΑΕ Προμηθέας): «Είμαι χαρούμενος για την επιλογή που κάναμε. Η εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπό του είναι τεράστια. Ανάμεσά μας υπάρχει αγάπη, αλλά και ο ίδιος αγαπάει τον Προμηθέα. Το ζούμε κάθε μέρα αυτό".

Μάκης Γιατράς (προπονητής Προμηθέα): «Ευχαριστώ την ομάδα για την αγάπη και την εμπιστοσύνη της. Αυτή είναι η 5η μου χρονιά στον Προμηθέα. Στον σύλλογο είδα, από την πρώτη κιόλας στιγμή, εμπιστοσύνη και αγάπη και νιώθω πολύ τυχερός γι΄ αυτό. Πάντα πίστευα ότι ο Προμηθέας θα φτάσει ψηλά".

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ