Ο καβγάς και η έκπληξη

Χαμός και Ρουβάς

Απ΄ όλα είχε το χθεσινό επεισόδιο το survivor. Αρχικά να πούμε ότι οι εντάσεις δε σταμάτησαν στη διάρκεια του αγωνίσματος με τους πιο θερμόαιμους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Ιωαννίδη να μαλώνουν και να μιλούν άσχημα, απότομα και τελικά το σκορ να κλείνει 10-9 υπέρ των Μαχητών. Ένα λάθος το Αγγελόπουλου έδωσε την αφορμή να μιλήσει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από τους Μαχητές και να πει πως "αν θέλουμε να παίζουμε με κανόνες, το ματς είναι άκυρο" και άναψαν τα αίματα. Ειρωνικά σχόλια ακούστηκαν από τους Διασήμους ενώ ο Μπο και ο Χρανιώτης δυναμίτιζαν την ατμόσφαιρα.
Τελικά το ματς επαναλήφθηκε από ένα σημείο και μετά και έδωσε τη νίκη στους Μαχητές που σημείωσαν ότι "οι κανόνες είναι για να ακολουθούνται". Ο Αγγελόπουλος αν και δεν ήθελε να μιλήσει, απαξίωσε τους Μαχητές λέγοντάς τους "ντροπή"! Μια αλαζονεία την έχει τελικά αυτός ο παίκτης.
Η έκπληξη που περίμενε τους παίκτες στην παραλία τους ήταν ο ...Σάκης Ρουβάς που τους επισκέφθηκε και έμεινε μαζί τους, έφαγε και τραγούδησε γύρω από τη φωτιά. Ο λόγος της επίσκεψης του ήταν να μιλήσει για την αλυσίδα της αλληλεγγύης "Όλοι μαζί  μπορούμε" του ΣΚΑΪ. Μαχητές και Διάσημοι πικραμένοι και αμίλητοι από το τελικό αποτέλεσμα, αρχικά τον υποδέχτηκαν μουδιασμένα στη συνέχεια όμως όλοι μαζί χάρηκαν την επίσκεψη του Σάκη και τον φιλοξένησαν στα καλύβια τους.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ