Αγώνες στίβου στη μνήμη της Αλέκας Σιούλη

Κυριακή 14 Μαΐου 2017 – Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας

Από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου προκηρύσσονται

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΣΤΗ  ΜΝΗΜΗ «Αλέκα Σιούλη» με την επωνυμία

 ΄΄ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΥΛΗ 2017΄΄

οι οποίοι θα διεξαχθούν  σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :

Κυριακή 14 Μαΐου 2017 – Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας.

 

2. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

ΑΝΔΡΩΝ:                                   100μ. - 200μ. - 400μ. - 3.000μ. - 5.000μ. Βάδην - ΜΗΚΟΣ  
ΓΥΝΑΙΚΩΝ:                              100μ. - 200μ. - 400μ. - 1.500μ. - 5.000μ. Βάδην -  ΥΨΟΣ 
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄:         150μ.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄:    150μ.
ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ:                800μ.

 

3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Στους  αγώνες έχουν δικαίωμα  συμμετοχής  οι αθλητές  και  οι αθλήτριες που είναι εγγεγραμμένοι σε Σωματεία - μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην τελευταία υπουργική απόφαση «περί εγγραφής αθλητών».

Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.

Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς.

Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

 

4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  Τα Σωματεία πρέπει να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 10.5.2017 στην Ε.Α.Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ στο e-mail:  [email protected]  και οπωσδήποτε σε ηλεκτρο-νική μορφή ( σε Word - σύμφωνα με τη συνημμένη κατάσταση).

 

   Κανένας αθλητής –τρια που έχει δελτίο αθλητικής ιδιότητας σε Σωματείο δεν μπορεί να λάβει μέρος  στον αγώνα, αν δεν έχει εγγράφως δηλωθεί από το Σωματείο στο οποίο ανήκει.

 

5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

   Τεχνικός Υπεύθυνος του αγώνα ορίζεται ο κ. Δημήτρης Ορφανόπουλος, Τεχνικός Ανάπτυξης ΣΕΓΑΣ & Τεχνικός  Σύμβουλος  Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελ/σου.

 

6. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

Όλοι οι αθλητές –τριες 45΄ πριν την έναρξη του αγωνίσματος τους πρέπει να παρουσιάζονται ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στην αίθουσα  κλήσης προσκομίζοντας το δελτίο τους.

 

Η είσοδος των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με την συνοδεία του εφόρου του αγωνίσματος, σύμφωνα με το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:

Τα αγωνίσματα των δρόμων 10΄ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.
Τα αγωνίσματα των αλμάτων 30΄ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.

 

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η συμμετοχή σε κανένα αθλητή –τρια χωρίς Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας. (εξαιρούνται μόνο οι αθλητές –τριες που είναι από μετεγγραφή της τελευταίας περιόδου).
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου του ΣΕΓΑΣ, έκδοσης 2016- 17.
ΔΕΝ θα διεξάγεται αγώνισμα αν δεν συμμετέχουν σε αυτό τουλάχιστον  τρεις (3) αθλητές- τριες.
Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων  και τον Αλυτάρχη, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

ΚΑΝΕΝΑΣ αθλητής-τρια δεν θα συμμετάσχει σε αγώνισμα που δεν του επιτρέπεται η συμμετοχή λόγω ηλικίας. Κάθε  αθλητής - τρια  μπορεί  να  δηλωθεί  και  να  συμμετάσχει  σε δύο (2)  αγωνίσματα, εκτός και αν αυτό απαγορεύεται από τις Τεχνικές Διατάξεις 2017.

Όλοι οι δρόμοι θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές

 

7. ΕΠΑΘΛΑ :

  Στους τρεις (3) πρώτους αθλητές– τριες κάθε αγωνίσματος,  θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα, ενώ στους πρώτους νικητές θα απονεμηθούν και κύπελλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ