Βαριά ήττα για τον Παναιγιάλειο από την Σπάρτη

Η Σπάρτη των πολλών προβλημάτων νίκησε με ανατροπή 4-2 τον Παναιγιάλειο εκτός έδρας. Στο 9' ο Σκαρτσίλας έβγαλε την ασίστ στον Κρητικό και αυτός με δυνατό σουτ νίκησε τον Μελίσσα. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο 15' ο Σκαρτσίλας έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, αφού σε σουτ που επιχείρησε ο Μελίσσας απέκρουσε και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 37' από εκτέλεση φάουλ του Λώττα ο Φράγκος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα και στο 43' οι «κυανέρυθροι» έφυγαν στην αντεπίθεση και από ασίστ του Μπουντόπουλου ο Αναστασάκος με πλασέ νίκησε τον Γκαραβέλη.

Πριν προλάβουν οι γηπεδούχοι να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη, δέχτηκαν και τρίτο τέρμα..

Στο 44', ο Στίκας έχασε τη μπάλα από τον Αναστασάκο και ο έμπειρος φορ με μπαλιά στον Φράγκο έδωσε τη δυνατότητα στον τελευταίο να διαμορφώσει το 1-3 και να πανηγυρίσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς.

Στο 60' έπειτα από φάση διαρκείας και σουτ του Ιβάνκο, με τους αμυνόμενους να μην μπορούν να σώσουν την εστία του Μελίσσα. Η αποστολή της ομάδας της Λακωνίας έγινε πιο δύσκολη όταν στο 68' ο Γκαλίτσιος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στο 84' έμειναν με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω νέας αποβολής, αυτή τη φορά του Μπανούση με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο, οι Λάκωνες όχι μόνο κράτησαν μέχρι το φινάλε το τρίποντο - χρυσάφι και φρέναραν την προσπάθεια του Παναιγιαλείου να πανηγυρίσει από τώρα την παραμονή στην κατηγορία, αλλά στις καθυστερήσεις ο Φράγκος διαμόρφωσε με πλασέ το 2-4!

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο (62' Καζβιρόπουλος), Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας, Μωυσίδης, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας (46' Γκούφας), Κρητικός, Ιβάνκο.

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Κοτσαρίδης (46' Ηλιόπουλος), Λώττας, Αναστασόπουλος, Ροβίθης, Μπανούσης, Μπουντόπουλος (69' Καρτσαμπάς), Φράγκος, Αναστασάκος (46' Οικονομόπουλος).

patragoal

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ