Νέες επιτυχίες για τους Φοίνικες Γλυφάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων στο πινγκ - πονγκ

3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - 3η Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ.

Το τριήμερο 8 – 10 Απριλίου έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας στη Καβαλλα οι αγώνες της τελικής φάσης του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ.

Η ομάδα νεανίδων των ΦΟΙΝΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ  ( ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ, ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΙΑΚΑ, προπονητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ ) που είχε προκριθεί από τη περιφέρεια μας στη τελική φάση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ με 2 νίκες ( ΦΑΡΟΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ, ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ) και 1 ήττα ( ΑΟ ΑΡΗΣ 2000) στον προκριματικό όμιλο μπήκε στη τετραδα των  μεταλλίων.
Στον νοκ άουτ  ημιτελικό αντιμετώπισε το φαβορί της διοργάνωσης ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Απέναντι στις έμπειρες και μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες του Ολυμπιακού οι αθλήτριες των ΦΟΙΝΙΚΩΝ  προσπάθησαν για το καλύτερο και παρά την ήττα με 3-0 όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Στο ατομικό  η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ πέρασαν από τους προκριματικούς ομίλους  στη 16αδα του νοκ άουτ με τη ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ να φθάνει μέχρι την οκτάδα.

Στο διπλό  η  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ μαζί με την ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΔΕΒΕΛΕΓΚΟΥ ( ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ)  κατέλαβαν τη 3η θέση προσθέτοντας ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή της Πατρινής ομάδας.

Ο προπονητής των Φοινίκων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ μετά τους αγώνες δήλωσε:

"Αγωνιστήκαμε στη κατηγορία των νεανίδων με ομάδα κορασίδων και δικές μας Πατρινές αθλήτριες. Παρά το ότι δεν είχαμε στη σύνθεση μας, λόγω τραυματισμού,  τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ, η ομάδα πέτυχε το στόχο της. Οι αγώνες των νεανίδων ήταν για εμάς μια πρόβα τζενεράλε πριν το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που έχουμε για στόχο τη παρουσία στους τελικούς σε ομαδικό, ατομικό και διπλό".  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ