"Λευκή" ισοπαλία για την Αχαϊκή

με την Χαλκίδα

Iσόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στην Κάτω Αχαγιά ανάμεσα στην Αχαϊκή και την Χαλκίδα. Στο 12' ο  Φάμπιο Μπαλού έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δρακόπουλου.

Στο 14' ήταν η σειρά του Ρουμπάτου να πιάσει μία καλή κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αλλά ο Ντουμάνης μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Στο 18' φάουλ του Ντάζου από δεξιά, ο Ντουμάνης βγήκε από την εστία του και με διπλή προσπάθεια μάζεψε την μπάλα. Στο 37' κάθετη πάσα του Ντελέκου δεν την εκμεταλλεύτηκε ο Βεζιρτζόγλου, ενώ στο 42' συρτό σουτ του Στεφανόπουλου έξω από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Ντουμάνη. Η Αχαϊκή στο δεύτερο μέρος μπήκε πολύ δυνατά και έχασε καλή ευκαιρία να κάνει το 1-0 με τον Αγγελόπουλο, αλλά ο Ντουμάνης έδιωξε σωτήρια. Στο 64΄ ο Μπαλού έβγαλε σε θέση βολής τον Ντελέκο, αλλά ο Δρακόπουλος έσωσε για τους γηπεδούχους. 

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΗ (Aλέξης Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Ρίλντι, Λαμπρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουμπάτος (72' λ.τρ. Παπαδάτος), Σωτηρόπουλος, Κωστούλας, Γεωργόπουλος, Αγγελόπουλος (89' Μαντάς).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντώνης Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Καραμπάς, Μπακομήτρος, Ανέστης, Ντελέκος, Πολίτης (67' Χατζηστάμου), Βαλκάνος (80' Σάμαρης), Βεζιρτζόγλου, Μπαλού (92' Ζυγογιάννης).

Πηγή: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ