Art yet Fun Market στην Αγορά Αργύρη

Μετά από συνεχείς διοργανώσεις δύο ετών

Η ανοιξιάτικη γιορτή των χειροτεχνών - οικοτεχνών, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου στην Αγορά Αργύρη, στο κέντρο της Πάτρας με ελεύθερη είσοδο.

Μετά από συνεχείς διοργανώσεις δύο ετών, κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, αφιερωμένες στους χειροτέχνες της πόλης, η Art Yet Fun θέλησε αυτή την φορά να παντρέψει το bazaar χειροτεχνών με ένα market οικοτεχνών εδώδιμων προϊόντων αλλά και να περιλάβει συμμετοχές από την ευρύτερη δυτική Ελλάδα, από την Καλαμάτα και τoν Πύργο έως την Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο!

Στον ιδανικό εκθεσιακό χώρο θα θαυμάσετε ιδιαίτερες δημιουργίες και εκθεσιακά κομμάτια δεκάδων αναγνωρισμένων χειροτεχνών, με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενό τους. Έτσι, θα συναντήσετε είδη δώρων, δημιουργίες για το Πάσχα και λαμπάδες, ολοκληρωμένες προτάσεις για βάφτιση, ευφάνταστα πλεκτά διακοσμητικά, κοσμήματα, ζωγραφική σε μπλούζες, fusing, γλυπτά, κεραμικά, δημιουργίες σε ξύλο, κεριά, φωτιστικά (origami, ξύλινα, μεταλικά κλπ), κούκλες, σαπούνια, φυσικά καλλυντικά, λικέρ κλπ.

Σε έναν ειδικό χώρο θα υπάρξει και η «γειτονιά» των επώνυμων βιολογικών και ντόπιων προϊόντων (μέλι, οίνος, μαρμελάδες κάθε είδους, χειροποίητες σοκολάτες, γλυκά κουταλιού, σάλτσες, ζυμαρικά και είδη σίτου και αλευριού και πάρα πολλά άλλα είδη με έμφαση στα Αχαϊκά και δη βιολογικά προϊόντα).

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε προϊόντα από τους οικοτέχνες, να κεραστείτε από τον μπουφέ μας και τους χορηγούς του Market καθώς και να απολαύσετε παγωτό κερασμένο από το Caravel patisserie! Και σε μια μίνι εμφάνιση-έκπληξη να μπείτε σε vintage κλίμα με τον Γιώργη Χριστοδούλου! Giorgis Christodoulou


Παράλληλες διαδραστικές εκδηλώσεις:
Η ανοιξιάτικη γιορτή της Art Yet Fun θα περιλαμβάνει πολλές και ποικίλες παράλληλες διαδραστικές εκδηλώσεις οι οποίες θα διεξάγονται στους ειδικούς χώρους της Αγοράς Αργύρη, όπως:
* Έκθεση κεραμικών του Βαγγέλη Σκόνδρα
* Έκθεση ζωγραφικής
* Εργαστήρια και παρουσιάσεις για το παιδί και τους ενήλικες:
 

Διαβάστε επίσης