Στην Πάτρα Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου και Φλωρίδης την Κυριακή - "Έκλεισε" η εκδήλωση - Κραδασμοί στο ΠΑΣΟΚ λόγω των "περιοδειών" των πρώην υπουργών

στον αστέρα η συνάντηση

Στην Πάτρα θα βρεθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου τελικά, οι Αννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Φλωρίδης και Γιάννης Ραγκούσης όπως είχε γράψει το tempo24.gr ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, θα παραυρεθούν σε εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο Αστήρ στις 11 το πρωί, ενώ αναμένεται να βρίσκονται εκεί και στελέχη από το Ποτάμι. 

Το γεγονός των "περιοδειών" της ομάδας των πρώην υπουργών - καθώς αναλογη εκδηλωση έγινε και στη Θεσσαλονίκη - έχει προκαλέσει κραδασμούς στο τοπικό ΠΑΣΟΚ.

Οι τρεις πρώην υπουργοί έχουν ξεκινήσει  κύκλο  εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, ενώ κάνουν λόγο για πρωτοβουλία δημιουργίας ενός ενωμένου, μεγάλου προοδευτικού κινήματος, τονίζοντας ότι  "νέα παράταξη νομοτελειακά θα υπάρξει και θα δημιουργηθεί, αλλά θα υπάρξει και θα δημιουργηθεί ως ιστορική αναγκαιότητα και όχι απλώς ως πολιτική επιθυμία κάποιων". Κάνουν λόγο για αλλαγή δομών και εκλογή αρχηγού και αφήνουν ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο  δημιουργίας νέου κόμματος, ενώ είναι πολλά τα σχόλια που ακούγονται για προσέγγιση με το ΠΟΤΆΜΙ. 

Μετά την Πάτρα, ακολουθούν το Ηράκλειο, η Λάρισα,  και η Αθήνα.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ