Αχαΐα: Μπλόκα και καταλήψεις για τους αγρότες της Αιγιάλειας - Στην Πατρών - Πύργου σήμερα τα τρακτέρ της Δυτικής Αχαΐας

Εντείνονται οι κινητοποιήσεις και στο Νομό

Με αμείωτη ένταση και με στόχο τον αγώνα μέχρι τέλους, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αιγιάλειας.

Σήμερα Τρίτη 1η Φεβρουαρίου, το μπλόκο στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου, θα στηθεί και πάλι επί τρίωρο από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά σημερινό αποκλεισμό ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου, θα συνεδριάσει προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις, για την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεων τους. Εκτός από το μπλόκο στην Εθνική, προσανατολίζονται σε συμβολική κατάληξη εντός της εβδομάδας, της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη του Αιγίου, ενώ δεν αποκλείεται και η παρουσία τους, σε Δημόσιες Υπηρεσίες.

Την ίδια ώρα στη Δυτική Αχαΐα, οι αγρότες ετοιμάζουν δυναμική συμμετοχή στο μπλοκ των Πανελλαδικών κινητοποίησεων, με την σημερινή τους εμφάνιση στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό στις 12 το μεσημέρι, αγρότες με τα οχήματα τους και τα τρακτέρ, θα συγκεντρωθούν στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε αποκλεισμό της οδού.  Αυτό θα αποφασιστεί σε συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ