Το Casual chic δεν είναι βαρετό ούτε δύσκολο

Δώστε στυλ στο καθημερινό ντύσιμο

Όταν ντυνόμαστε το πρωί για να πάμε στο γραφείο, στη δουλειά ή στα ψώνια δε χρειάζεται να είμαστε ντυμένες με σπορτέξ και φόρμα ούτε με φορέματα στενά και άβολα. Το άνετο ντύσιμο που ταυτόχρονα είναι κομψό και θηλυκό είναι η λύση αν θέλετε να ξεχωρίζετε. 
Ένα άνετο παντελόνι και φουσκωτό μπουφάν θέλει ένα βολικό λίγο ψηλό μποτάκι και να η διαφορά από το αδιάφορο σύνολο. Ένα ωραίο παλτό πάνω από φόρεμα ή φούστα κι ένα μεγάλο κασκόλ που θα τονίσει το στυλ και θα σας ζεστάνει είναι μια πινελιά κομψότητας.
Αν σας αρέσουν τα αθλητικά παπούτσια φορέστε ένα απλό ζευγάρι αντί των αθλητικών του γυμναστηρίου με ένα κολάν ή παντελόνι και φαρδύ πουλόβερ. Η πολύ αθλητική εμφάνιση δεν είναι τόσο κομψή και αν εργάζεστε κάπου που δεν ταιριάζει τόσο αθλητικό λουκ, καλύτερα να φορέσετε ένα μόνο αθλητικό κομμάτι.
Μια ίσια φούστα με παλτοζακέτα αντί μπουφάν, γόβα ή μποτάκια με μέτριο τακούνι και λιτά κοσμήματα είναι εξίσου άνετη και σικ χωρίς να σας ταλαιπωρεί το υπερβολικά ψηλό τακούνι.
Αν δεν κρυώνετε, φορέστε ένα σακάκι με κολάν και μακριά μπλούζα ως την περιφέρεια και ίσια παπούτσια. Κρατήστε και μια ωραία τσάντα κι είστε έτοιμες χωρίς υπερβολές.
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ