Τον πρώην υπουργό και Αχαγιώτη Βασίλη Μπεκίρη θα τιμήσει ο δήμος δυτικής Αχαΐας

στην κατω αχαια

Τον πρώην υπουργό και Αχαγιώτη Βασίλη Μπεκίρη θα τιμήσει το δήμος δυτικής Αχαΐας σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο δήμος.

Το θέμα της εκδήλωσης θα συζητηθεί στο συμβούλιο της Δευτέρας, προκειμένου να εγκριθεί η δαπάνη.

Η συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. 

Πολλά και σοβαρά τα θέματα που θα συζητηθούν στο συμβούλιο. Μεταξύ αυτών, οι θέσεις για τα περίπτερα για τα οποία δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον, η παράταση της σύμβασης με τον ΦΟΔΣΑ για τον ΧΥΤΑ Φλόκα, η πρόσληψη προσωπικού, παρατάσεις και εγκρίσεις έργων.

Συγκεκριμένα τα θέματα είναι τα εξής: 

1.         Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση δαπάνης για την διεξαγωγή εκδήλωσης προς τιμήν του συντοπίτη μας  πρώην υπουργού κ. Βασιλείου Μπεκίρη του Μιχαήλ.
  Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος,  Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
2.         Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Σύσταση προσωποπαγούς θέσεως Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου (ΙΔΑΧ) στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου σε εφαρμογή τελεσίδικης δικαστικής απόφασης.
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
3.         Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Προγραμματισμό Προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών     υπηρεσιών  Ο.Τ.Α.  και Ν.Π.Ι. Δ. αυτών, κατηγορίας Δ.Ε και Υ.Ε. έτους 2017.
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
4.         Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την  Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Δήμου (δ΄ τρίμηνο 2016).
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
5.         Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Aναμόρφωση  προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2017.
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
6.         Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση Τακτικής Επιχορήγησης  ΟΤΑΔ έτους 2017.
  Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
7.         Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Μελών σε γνωμοδοτική επιτροπή για θέματα ανέλκυσης – απομάκρυνσης – εξουδετέρωσης ναυαγίων στις θαλάσσιες περιοχές δικαιοδοσίας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών σύμφωνα με το Νόμο 2881/2001(ΦΕΚ Α΄16), με την αριθμό 2123/36/01/19-10-01 (ΦΕΚ Β΄1438) Απόφαση Υ.Ε.Ν. και του άρθρου 30 του Π.Δ. 81/2014 (ΦΕΚ Α΄125).
  Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος,  Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
8.         Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Εκπροσώπων για την συγκρότηση των επιτροπών που προβλέπονται σύμφωνα με το άρθρο 35 του με αριθμό 20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα (ΦΕΚ 444Β’/1999) και του άρθρου 1 παράγραφος 1γ του Π.Δ. 23/2000 ( ΦΕΚ Α΄18.
  Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος,  Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
9.         Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Μελών της τριμελούς Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για την εκποίηση ή την εκμίσθωση ακινήτων ή κινητών πραγμάτων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας του άρθρου 1 του  Π.Δ. 270/1981.
  Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος,  Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
10.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με τον Ορισμό Εκπροσώπων (τακτικό – αναπληρωματικό) για την συγκρότηση του Α/θμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων Π.Ε. Αχαΐας για το έτος 2017.
  Εισηγητής:  Νικολάου Χρήστος,  Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
11.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την Επανάληψη ή μη  της δημοπρασίας για την εκμίσθωση – παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης των τριών (3) θέσεων περιπτέρων στην πόλη της Κάτω Αχαΐας για τις οποίες δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον  κατά τις προηγούμενες δημοπρασίες (9ης Δεκεμβρίου 2016 και 20ης Δεκεμβρίου 2016).
  Εισηγητής:  Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
12.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Αναβάθμιση, βελτίωση και σήμανση δικτύου μονοπατιών και αξιοθέατων στην Τ.Κ. Πετροχωρίου της Δ.Ε. Δύμης, Τ.Κ. Αγίου Νικολάου Σπάτα, Τ.Κ. Πέτα της Δ.Ε. Λαρίσου και στην Τ.Κ. Σαντομερίου της Δ.Ε. Ωλενίας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας..
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
13.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Ανάπλαση βρυσών στη θέση Κεφαλόβρυσο Πορτών της Δ.Ε. Ωλενίας και στη συνέχεια της οριογραμμής Βελιτσών, Κανδάλου της Δ.Ε. Λαρίσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με το Νομό Ηλείας.
  Εισηγητής:  Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
14.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου: “Βελτίωση υφιστάμενου κτιρίου (Μεγάλο Παλάτι του βασιλιά) για τη μετατροπή του σε μουσείο λαογραφικής – πολιτιστικής κληρονομιάς στη Δημοτική Κοινότητα Μετοχίου της Δημοτικής Ενότητας Λαρίσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας”.
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
15.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την με την Έγκριση  παράτασης της συμβατικής προθεσμίας της υπηρεσίας: «Προβολή συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας – Δημιουργία λευκώματος και χάρτη».
  Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
16.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας: “Συντηρήσεις κλιματιστικών μηχανημάτων”.
  Εισηγητής: : Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
17.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας: “Διαμόρφωση χώρου δημοτικού καταστήματος Μιτόπολης”.
  Εισηγητής:  Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
18.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας: “Ανακαινίσεις – ελαιοχρωματισμοί σε μόνιμες εγκαταστάσεις της Δ.Ε. Λαρίσου”
  Εισηγητής: : Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
19.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας: “Συντηρήσεις δημοτικών κτιρίων Δ.Ε. Λαρίσου”..
  Εισηγητής:  Ραυτακόπουλος Αθανάσιος,  Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.
20.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Παράταση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας και του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 2ης Δ.Ε. Νομού Αχαΐας Περιφ. Δυτ. Ελλάδας μέχρι 31.12.2017.
  Εισηγητής:  Τραχάνης Σπυρίδων,  Πρόεδρος ΦοΣΔΑ.
21.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την 1η Υποχρεωτική αναμόρφωση του  προϋπολογισμού του Ο.Τ.Α.Δ. οικονομικού έτους 2017 προς αποτύπωση των οικονομικών δεδομένων στις 31/12/2016.
  Εισηγητής:  Μπαχράς Ξενοφών Πρόεδρος Ο.Τ.Α.Δ. .
22.     Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά  με την Αποδοχή και Διάθεση ποσού 81.180,00€ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2017 (α΄ Δόση).
  Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος , Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής   Παιδείας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ