Αχαΐα: "Καίει" η τιμή των καυσίμων στο Νομό - Σημαντικές αποκλίσεις μεταξύ βενζινάδικων - Πρατηριούχοι πωλούσαν έως και 1.66 ευρώ -ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης

Από 1.45 έως και 1.64 ευρώ κυμαίνεται η τιμή της αμόλυβδης τις τελευταίες ημέρες, μετά την επιβολή του ειδικού φόρου στα καύσιμα και την άνοδο του αργού πετρελαίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρίσκονται στη διάθεση των καταναλωτών στην σελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης - Παρατηρητήριο Τιμών - από την 1η Ιανουαρίου, καταγράφεται σημαντική αύξηση στη τιμή πώλησης καυσίμων στην περιοχή, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός των σημαντικών αποκλίσεων που παρατηρούνται σε πρατήρια ακόμα και εντός των ορίων της Πάτρας.

Χθες υπήρξαν βενζινάδικα που πωλούσαν την αμόλυβδη προς 1.53 ευρώ, την ώρα που στην περιοχή της Αιγιάλειας και των Καλαβρύτων η τιμή ανήλθει στο 1.50 - 1.52 ευρω., ωστόσο σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην πόλη του Αιγίου, παρατηρήθηκε σημαντική αύξηση στη τιμή πώλησης της αμόλυβδης.

Χθες υπήρξαν πρατηριούχοι που πωλούσαν προς 1.66, 1,64 και 1.62 ευρώ το λίτρο.

Οι οδηγοί λοιπόν δεν έχουν παρά να παρακολουθούν το δελτίο του Παρατηρητηρίου Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης, προκειμένου να εντοπίζουν τα σημεία πώλησης που δεν "τσιμπάνε", διασφαλίζοντας έτσι φθηνή προμήθεια καυσίμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ

Διαβάστε επίσης