Πάτρα: Τραμπάλα στην υπό κατασκευή παιδική χαρά, με δάπεδο το τσιμέντο

Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν από ταμπέλες

Εικόνα  της Πάτρας εν έτει 2017 σεζόν εορταστική.  Στην  υπό κατασκευή παιδική χαρά στην Ηρώων Πολυτεχνείου στο ύψος της Μαρίνας, ο Δήμος έχει τοποθετήσει δίφρακτα, ενωμένα με  κορδέλες που έχουν κοπεί και μια μικρή ταμπέλα στην οποία αναφέρεται ότι απογορεύεται η χρήση του εξοπλισμού μέχρι να τοποθετηθεί χαλίκι στο σκάμμα. Ο Δήμος τοποθέτησε την, κατ΄αυτόν δέουσα προφύλλαξη και  αναχώρησε.

Προφανώς κάποιοι εκ των γνωστών «εξύπνων» έκοψαν τις κορδέλλες, (αν και θα μπορούσε να το κάνει με τη ίδια επιτυχία και ο βοριάς) και η συνέχεια είναι η προφανής: Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία πιτσιρικάδες έχουν παρεισφρύσει στην υπό κατασκευή παιδική χαρά και παίζουν ανέμελοι με δάπεδο το ...τσιμέντο.

Ο μικρός με το αλογάκι-τραμπάλα δεξιά στη φωτό, δεν καταλαβαίνει από ταμπέλες, άλλωστε δεν είναι αυτή η ...δουλειά του. Ίσως καταλάβει τη επικινδυνότητα εφόσον φάει κάποια τούμπα με τα γνωστά συνεπακόλουθα περί απόδοσης ευθυνών, επικινδυνότητας παιδικών χαρών, ελλιπούς σήμανσης και άλλων συνοδευτικών ανάλογων καταστάσεων κατόπιν εορτής. Μέχρι τότε παρακαλούνται ο Δήμος, και η μαμά του, να γίνουν λίγο πιο υπέυθυνοι.

 

Γ. Κον.  

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ