Καλάβρυτα: Ποιες πίστες λειτουργούν για σκι

έχουν αυξηθεί τα συνολικά χιλιόμετρα, δυνατής διαστρωμένης χιονοδρομίας

Νέες πίστες και αναβατήρες περιμένουν τους χιονοδρόμους στο Χιονδορομικό Κέντρο Καλαβρύτων, καθώς έχουν αυξηθεί  τα συνολικά χιλιόμετρα, δυνατής διαστρωμένης χιονοδρομίας, από 20Km σε 25Km. 

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνεται η προσθήκη της νέας πίστας που ονομάστηκε «Φοίβη». Πρόκειται για τη νέα μαύρη (πολύ δύσκολη) πίστα του χιονοδρομικού, με μήκος 850m και υψομετρική διαφορά στα 290m, όπου δίνει τη δυνατότητα μίας επιπλέον επιλογής για τους πολύ έμπειρους χιονοδρόμους, μαζί με την Αντιγόνη. 

Προστίθενται η «Αρμονία», η οποία είναι και η μεγαλύτερη σε μήκος πίστα του χιονοδρομικού, με μήκος 2700m. Είναι μία πράσινη (πολύ εύκολη) πίστα, με μία εξαιρετική διαδρομή ανάμεσα στο ελατόδασος του Χελμού, ξεκινώντας από τη μέση του βουνού και καταλήγοντας στη βάση του, στον αναβατήρα Δάφνη. 

Έχει προστεθεί ο νέος παιδικός αναβατήρας (Snow Fun Park), δημιουργώντας έναν ξεχωριστό χώρο για τους πολύ μικρούς μας φίλους, όπου μπορούν να συνδυάσουν, το παιχνίδι στο χιόνι με το φουσκωτό κάστρο και τις τσουλήθρες που διαθέτει το χιονοδρομικό, με τη χιονοδρομία. 
 

Διαβάστε επίσης