Πάτρα: Σήμερα και αύριο το 14ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Εξελίξεις στην Ογκολογία»

στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου

Το 14ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο «Εξελίξεις στην Ογκολογία» που διοργανώνεται από το Ογκολογικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στις 09 & 10 Δεκεμβρίου 2016.

Η θεματολογία του Σεμιναρίου επιλέχθηκε από την Επιστημονική Επιτροπή με βασικό κριτήριο την κάλυψη των επιστημονικών αναγκών των ιατρών, των νοσηλευτριών και των άλλων επιστημόνων υγείας που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση του ογκολογικού ασθενούς, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και ενημέρωσης.

Για το Σεμινάριο, έχουν προγραμματισθεί 6 συνεδρίες με εισηγήσεις, 4 στρογγυλά τραπέζια και 2 διαλέξεις προσκεκλημένων ομιλητών.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι :

Κατανοώντας τον καρκίνο

Διαγνωστικά θέματα στον καρκίνο

Καρκίνος Πνεύμονα

Καρκίνος Παχέος Εντέρου

Καρκίνος Στομάχου

Καρκίνος Παγκρέατος

Καρκίνος Ήπατος

Καρκίνος Προστάτη

Καρκίνος Νεφρού & Ουροδόχου Κύστεως

Επιπλοκές, Ερωτήματα και Εξελίξεις σχετιζόμενες με τη θεραπεία του καρκίνου

Νέα Φάρμακα & Μηχανισμοί Δράσης    

    Οι εργασίες του Σεμιναρίου θα αρχίσουν την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2016 ώρα 09:00 πμ και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 20:00 μμ.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και η αντικειμενική παρουσίαση των ουσιαστικών εξελίξεων στην Ογκολογία, που επιβάλλουν την εξατομικευμένη αντιμετώπιση του ασθενούς από τους ιατρούς και τους άλλους επιστήμονες στο χώρο της υγείας.

    Η εναρκτήρια τελετή έχει προγραμματισθεί για την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου ώρα 19:30μμ.

Η είσοδος και η εγγραφή είναι δωρεάν.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό παρακολούθησης και θα χορηγηθούν 12 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD) σύμφωνα με τα κριτήρια EACCME-UEMS.

 

Διαβάστε επίσης