Αλβανός έδωσε ψεύτικα στοιχεία για να γλιτώσει ένταλμα σύλληψης για απόπειρα βιασμού

στο Αγρίνιο

Ένας 40χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί για παράνομη εγκατάσταση στη χώρα μας και είχε ξεκινήσει η διαδικασία διοικητικής επιστροφής του στην πατρίδα του. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, διαπιστώθηκε ότι ήταν… άλλος και δήλωνε ψεύτικα στοιχεία επειδή ήταν φυγόποινος!

Συγκεκριμένα, ο τελευταίος έλεγχος στοιχείων που έγινε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας, απέδειξε την πραγματική ταυτότητα του 40χρονου ο οποίος βολεύτηκε με την απόφαση για απέλαση στη χώρα του, μια και στην Ελλάδα είχε εκδοθεί απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αγρινίου με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του για απόπειρα βιασμού!

Μετά από αυτό, ο επικίνδυνος αλλοδαπός συνελήφθη ξανά, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ο οποίος του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη και έδωσε εντολή να μεταχθεί στο Αγρίνιο για να εκτελεστεί η δικαστική απόφαση που εκκρεμούσε και να απολογηθεί στον τοπικό ανακριτή Πλημμελειοδικών.

Πηγή: pronews.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ