Πάτρα: Ράβε - ξήλωνε στα Εβραιομνήματα, ταλαιπωρία για ολόκληρη τη γειτονιά - Καταγγελία αναγνωστών

για τα εργα που εκτελούνται στην περιοχή

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των περιοίκων από τα έργα της Μίνι Περιμετρικής και από τις ...παράπλευρές συνέπειες για την αποκατάσταση των οποίων υπάρχει ασυννενοησία και ασυδοσία, όπως άλλωστε κατήγγειλαν αναγνώστες το tempo24.gr.

Τελευταία σε πίσσα που μόλις είχε πέσει, "τρυπησε" ο ΟΤΕ για αποκατάσταση βλάβης.

Με την κατασκευή της μινι περιμετρικής, έχει γίνει και η αντικατάσταση του αγωγού ομβρίων υδάτων στα Εβραιομνήματα-Κρητικά. Από τον Ιούλιο του 2016 οι δρόμοι σκάφτηκαν, περάστηκε νέος αγωγός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ταλαιπωρία της γειτονιάς.

"Πριν τρεις εβδομάδες , συγκεκριμένα από τις 14/11/2016 χάλασαν (ξανά-χάλασαν για την ακρίβεια) και καλώδια του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα να μην έχει ολόκληρη η γειτονία τηλέφωνο και ιντερνετ. Αμέσως επικοινωνήσαμε με τεχνικούς του ΟΤΕ, ήρθαν σε 2-3 ημέρες, διαπίστωσαν ότι έχει γίνει ζημιά από τα έργα σε καλώδιό τους. Από τότε η βλάβη δεν έχει διορθωθεί. Πριν μια εβδομάδα έπεσε και η πίσσα στον δρόμο.

Χθες ανοίχτηκε μια ωραία τρύπα για την επιδιόρθωση της βλάβης.

ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΠΙΣΣΑ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. Και φυσικά όπως έχει γίνει και σε όλους τους δρόμους της Πάτρας θα κλειστεί πρόχειρα η τρύπα για να αλλάζουμε πιο συχνά και τα λάστιχα στα αυτοκίνητά μας ή να πέσει και να χτυπήσει κανένας" περιγράφει συμπολίτης στην καταγγελία του.


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ