Στην Πάτρα ο Αρχηγός της Αστυνομίας-Δέσμευση για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών Υπηρεσιών ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

συνοδευόταν από τον αντιστράτηγο αριστειδη ανδρικοπουλο

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Πάτρα ως Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε σήμερα ο αντιστράτηγος, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στο πλαίσιο των υπηρεσιακών του καθηκόντων.

Ο κ. Τσουβάλας συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή της ΕΛ.ΑΣ. Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγο, Αριστείδη Ανδρικόπουλο επισκέφθηκε νωρίς το πρωί την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Δ/νσης Δυτικής Ελλάδας, στον 4ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Αχαΐας.Συναντήθηκ με τον Γενικό Αστυνομικό Δ/ντή Δυτ. Ελλάδος, υποστράτηγο Φώτιο Τσόλκα και τους βοηθούς του και ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική ΕΛ.ΑΣ.. Στη διάρκεια των δηλώσεών του στους δημοσιογράφους, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιτυχίες της τοπικής Αστυνομίας και ειδικότερα της Ασφάλειας Πατρών και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

Ακολούθως, συναντήθηκε με τον Δ/ντή Αστυνομίας Αχαΐας ταξίαρχο Ιωάννη Σεϊντή και αναμένεται να μιλήσει και στους αξιωματικούς της Αχαΐας.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων τοποθετήθηκε και για τον αριθμό των αστυνομικών τμημάτων στην Πάτρα, τα οποία και θα συγχωνευτούν και θα γίνουν τρία.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, ενώ αύριο το πρωί θα επισκεφθεί τις δύο αστυνομικές διευθύνσεις του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να έχει άμεση εικόνα για την κατάσταση σε αυτές, τα προβλήματα και τις ελλείψεις.

Το απόγευμα της Τρίτης θα επιστρέψει στην Πάτρα και αναμένεται να παραστεί στον πανηγυρικό εσπερινό που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου, με αφορμή την εορτή του πολιούχου μας, ενώ την Τετάρτη θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου και θα παραστεί στο 26ο Tακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

 

 

 

Διαβάστε επίσης