Πάτρα: Ενώπιον του Ανακριτή σήμερα ο 77χρονος δράστης του εγκλήματος στα Καμίνια - Τι "όπλισε" το χέρι του

χθες πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα

Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα Πέμπτη στα Δικαστήρια Πατρών για να απολογηθεί στον Ανακριτή, ο δράστης του φονικού στα Καμίνια Πατρών, με θύμα 45χρονο Βούλγαρο που σημειώθηκε τα απόγευμα της Τρίτης.

Ο 77χρονος που πυροβόλησε εν ψυχρώ με κυνηγετική καραμπίνα το θύμα στο κεφάλι, χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για αν απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες θύμα και δράστης βρίσκονταν στο ίδιο μαγαζί στην περιοχή και αυτό που όπλισε το χέρι του 77χρονου φέρεται πως ήταν ένα λεκτικό ατόπημα του άτυχου αλλοδαπού.

Υπενθυμίζεται πως μετά την δολοφονική επίθεση, ο δράστης όπως έγραψε το tempo24.gr, πέταξε το όπλο στο σημείο και διατηρώντας την ψυχραιμία του, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ με κατεύθυνση την Πάτρα.

Η σύλληψη του έγινε στην Ακτή Δυμαίων λίγα λεπτά αργότερα, όταν ακινητοποιήθηκε το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε. Λίγες ώρες αργότερα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, επιβεβαιωνόταν ο θάνατος του 45χρονου Βούλγαρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αχαΐα - ΤΩΡΑ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Καμίνια - Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα - Συνελήφθη στο λεωφορείο ο δράστης - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ

Δεν τα κατάφερε και υπέκυψε το θύμα του αιματηρού επεισοδίου στα Καμίνια - Μέσα στο αστικό λεωφορείο συνελήφθη ο ηλικιωμένος δράστης

Διαβάστε επίσης