ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Άμεση εκταμίευση κονδυλίων για έργα αθλητικών υποδομών στο Νομό - ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αφορούν τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το 4ο τρίμηνο του 2016

Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχωρά άμεσα η εκταμίευση σημαντικών πόρων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για την ανακαίνιση κρίσιμων αθλητικών υποδομών στην Αχαΐα .

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση (ΑΔΑ : 7I234653O7-99N), εκταμιεύονται προς το Δήμο Δυτικής Αχαϊας 30.000€ για το Έργο “ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΙΦΟΡΑΙΪΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 245. 139 €.

Επιπρόσθετα, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προχωρά στην υλοποίηση δύο ακόμη έργων, τα οποία ανήκουν στη δική της αρμοδιότητα και εγκαταστάσεις.

Εκταμιεύονται άμεσα 50.000€ για το έργο “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ-ΠΕΑΚ ΠΑΤΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 240.000€ και 100.000€ για την “ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΏΝ ΠΑΤΡΑΣ”, συνολικού προϋπολογισμού 400.000€.

Οι εν λόγω χρηματοδοτήσεις, αφορούν τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων για το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Για τα εγκεκριμένα έργα αξίζει να σημειωθεί πως ο μόνος Δήμος που κατέθεσε προτάσεις και ολοκληρωμένες μελέτες από την περιοχή μας ήταν ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας – δύο (2) τον αριθμό, για τον οποίο εγκρίθηκε το πιο ουσιαστικό, ώριμο και μεγαλύτερου προϋπολογισμού έργο.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ