Ο “Θανάσης” τους πέρασε χειροπέδες – Επτά συλλήψεις στο Αγρίνιο

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, συνελήφθησαν χθες  (1-12-2015) αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, έξι ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 44 έως 31 ετών και μια 31χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διεξαγωγή και συμμετοχή σε τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, η 31χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, επέτρεπε τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου «Θανάσης», στους υπόλοιπους έξι δράστες, στο εσωτερικό του καταστήματος.
Κατά την επιχείρηση οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν (106) παιγνιόχαρτα, τετράδιο σημειώσεων και το χρηματικό ποσό των (45) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Τονίζεται ότι οι έλεγχοι από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, θα συνεχιστούν αμείωτα, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Πάτρα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για εγγραφές σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς

Τηλεόραση: Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για το νέο της look: «Είναι μια γενικότερη αλλαγή στην οπτική μου για τα πράγματα»

Τι λένα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 14 Μαΐου

Πάτρα: Χαμός σε εκδρομή – Μαθήτρια μέθυσε και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών ΦΩΤΟ

Σήμερα το δεύτερο παιχνίδι Προμηθέας -Παναθηναϊκός

Μαζική έξοδος στη σύνταξη: Οι τέσσερις βασικοί λόγοι και το αδιέξοδο του ασφαλιστικού