Οι τζιχαντιστές περιγελούν την Ευρώπη - Νέο προπαγανδιστικό ΒΙΝΤΕΟ φρίκης

Άφαντοι οι δυο από τους δράστες του μακελειού

Το εννέαλεπτο video ξεκινά με τη λέξη Βρυξέλλες και την Ευρώπη να φλέγεται, ενώ χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από ρεπορτάζ διεθνών δικτύων για την τρομοκρατική επίθεση στην πρωτεύουσα του Βελγίου με τους τουλάχιστον 31 νεκρούς και τους περισσότερους από 270 τραυματίες.

Χρησιμοποιούν επίσης δήλωση του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραπ που πριν από μερικές μέρες δήλωσε πως «οι Βρυξέλλες ήταν μια από τις σπουδαιότερες πόλεις του κόσμου πριν από 20 χρόνια και ασφαλείας, τώρα είναι ένα θεάτρου τρόμου». Και η δήλωσή του ακούγεται ενώ μια φωτογραφία του καίγεται.

«Αδέρφια ξεσηκωθείτε, διεκδικήστε τη νίκη. Πάμε για Τζιχάντ» είναι το μήνυμα που στέλνουν οι τζιχαντιστές, συνοδεύοντάς το με εικόνες φρίκης: πυροβολισμούς, εκρήξεις, εκτελέσεις, μάχες, μια εικόνα Αποκάλυψης. Και καλεί τους απανταχού "οπαδούς" του Ισλαμικού Κράτους να ξεσηκωθούν γιατί είναι η στιγμή της μάχης «αν είστε πιστοί, είτε θα νικήσετε είτε θα δείξετε πίστη. Φοβάστε το θάνατο; Δεν υπάρχει διαφυγή! Δείξτε αξιοπρέπεια» είναι το μήνυμά τους και ο μόνος τρόπος, όπως λένε, για την είσοδο στον παράδεισο!

Δείχνουν παιδιά, τραυματισμένα, να κλαίνε και μιλούν για «αδέρφια που πονάνε, ουρλιάζουν και πεθαίνουν» και κάνουν αναφορά στους «σταυροφόρους» όπως το Βέλγιο που συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράκ μέρα και νύχτα. Στη συνέχεια, υπάρχουν εικόνες από την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες και ο άνδρας που μιλά απειλεί πως οι επιθέσεις θα συνεχιστούν μέχρις εσχάτων!

Στη συνέχεια του video εμφανίζεται ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ, οι τρομοκράτες που συμμετείχαν στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, ενώ όταν δείχνουν εικόνα από την πορεία μνήμης στη Γαλλία μετά το Charlie Hebdo, έχουν κρύψει το πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ κι άλλων γυναικών!