Πάτρα: Εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ ο Γιάννης Μάκκας

το αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Σύφαντου στον Αντέννα Πάτρας 105,3

Εκ νέου υποψφήφιος για την προεδρία της ΝΟΔΕ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ο Γιάννης Μάκκας. 

Ο νυν πρόεδρος αποκάλυψε την είδηση μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Νίκου Σύφαντου στον Αντέννα Πάτρας 105,3. Ο Γιάννης Μάκκας σε ερώτηση του δημοσιογράφου, είπε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της οργάνωσης, τονίζοντας ότι αγαπάει την παράταξη, έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτή και μάλιστα αποκάλυψε ότι βρίσκεται στην "οικογένεια" της φιλελεύθερης παράταξης από τα 17 του χρόνια!

Παράλληλα, ο Γιάννης Μάκκας, απαντώντας στην ερώτηση γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει επίπεδο στην πολιτική του καριέρα, είπε ότι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις από το 2004 για να μπει στο ψηφοδέλτιο αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να είναι βουλευτής. 

"Δεν θέλω να είμαι υποψήφιος βουλευτής γιατί απλά επιθυμώ πάντα να εκπροσωπώ τη Νέα Δημοκρατία στην καρδιά της παράταξης και στη βάση της και μάλιστα προτρέπω όλα τα στελέχη πρώτα να γίνουν καλά κομματικά στελέχη και μετά οτιδήποτε άλλο. Σέβομαι τον αγώνα όλων, αλλά πολύ πιο σημαντικό είναι να προσφέρεις μέσα στο κόμμα γιατί εκεί "πονάει". Αυτό θα συνεχίσω να κάνω και ακόμα κι αν δεν εκλεγώ πρόεδρος, θα συνεχίζω να αγωνίζομαι πάντα και δίπλα στον πρόεδρο, κάνοντας ότι μου ζητήσει", συμπλήρωσε ο κ. Μάκκας. 

 

Διαβάστε επίσης