"Επική" νίκη του Παναθηναϊκου κόντρα στη Μάλαγα στο ΟΑΚΑ

Με 68-66

Ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα στα τελευταία 34'' της συνάντησης και με τρίποντο του Τζέιμς Φελντέιν 11'' πριν την λήξη νίκησε στο ΟΑΚΑ την Μάλαγα (68-66)!

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο στην μεγαλύτερη διάρκεια του με τον Παναθηναϊκό να τελειώνει την περίοδο στο +4 (21-17) με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κάνει την διαφορά στα τελευταία λεπτά με τους έξι πόντους που πέτυχε και το δημιουργικό παιχνίδι του.

Οι «πράσινοι» έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στην άμυνα και από την άμυνα τους βρήκαν ρυθμό στην επίθεση μετά το 24-24 των πρώτων δυόμιση λεπτών της δεύτερης περιόδου, που διαμορφώθηκε με πέντε πόντους με ένα τρίποντο του Έντγουιν Τζάκσον. Με σερί 7-0, το οποίο άρχισε με σουτ έξω από τα 6,75 μέτρα του Διαμαντίδη, ξέφυγαν με 31-24 4’ και 17’’ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Η Μάλαγα σκόραρε μετά από τέσσερα λεπτά με τρίποντο του Τζαμάρ Σμιθ (31-27) με 3’ και 24’’ να απομένουν για το τέλος του πρώτου μέρους και με καλάθι του Ντάνιελ Ντίεζ στον αιφνιδιασμό ισοφάρισε 33-33 1’ και 38’’ πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου, εκμεταλλευόμενη την χαλάρωση του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο +4 (37-33) μετά από δύο βολές του Διαμαντίδη και καλάθι του Νικ Καλάθη από επιθετικό ριμπάουντ.

Πηγή: pamesports.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ