Νέο μήνυμα Νετανιάχου: Ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν προσπάθησαν να με δολοφονήσουν - Θα συνεχίσουμε τον δίκαιο πόλεμο

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε σήμερα, Σάββατο (19.10.2024) ότι ομάδες που υποστηρίζονται από το Ιράν προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον ίδιο και τη σύζυγό του, αφότου ένα drone της Χεζμπολάχ στόχευσε το σπίτι του στην Καισάρεια.

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε σοβαρό λάθος την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, προειδοποιώντας πως το Ισραήλ θα συνεχίσει, τον δίκαιο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «πόλεμο ενάντια στους εχθρούς μας για να διασφαλίσουμε το μέλλον μας».

Μάλιστα, έστειλε σαφές μήνυμα πως όποιος βλάψει τους Ισραηλινούς θα πληρώσει «βαρύ τίμημα».

«Οι πράκτορες του Ιράν που προσπάθησαν να δολοφονήσουν εμένα και τη σύζυγό μου σήμερα έκαναν ένα πικρό λάθος», ανέφερε συγκεκριμένα, όπως μετέδωσαν οι Times Of Israel.

«Θα συνεχίσουμε να εξοντώνουμε τους τρομοκράτες, θα φέρουμε πίσω τους ομήρους μας από τη Γάζα, θα φέρουμε πίσω τους κατοίκους μας στον βορρά», δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

Να σημειωθεί ότι το πρωί του Σαββάτου ένα drone εκτοξεύθηκε εναντίον του σπιτιού του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια, ανακοινώθηκε από το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού, μετά την ανακοίνωση από τις ένοπλες δυνάμεις ότι ένα drone προερχόμενο από το Λίβανο έπληξε μια «δομή» σ’ αυτή την παραλιακή πόλη του κεντρικού Ισραήλ.

newsit.gr