Super League 1: Ο Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό

Σέντρα στις 17:00

Με στόχο τη 2η σερί νίκη του στη Super League 1 o Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 8ης ημέρας. 

Ο Πανσερραϊκός είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα ψάξει αποτέλεσμα στο Βόλο κόντρα σε μια ομάδα με την οποία έχει τους ίδιους στόχους. 

Η ιστορία 

Ο Βόλος με τον Πανασερραϊκό συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League την περσινή περίοδο. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε και στα δύο παιχνίδια που έγιναν στην έδρα της με 1-0, τόσο για την 7η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, όσο και για την 6η των Stoiximan Playouts.

Η μεταξύ τους αναμέτρηση με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό ολοκληρώθηκε ισόπαλη (2-2), ενώ στο παρελθόν υπάρχουν και τρία παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ο Βόλος έχει μια νίκη και υπάρχουν και δύο ισοπαλίες. Δηλαδή σε σύνολο έξι μεταξύ τους αναμετρήσεων ανεξάρτητα διοργάνωσης και έδρας, η ομάδα της Μαγνησίας διατηρεί το αήττητο της.

Ο Πανσερραϊκός μέχρι τώρα έχει μια νίκη στο πρωτάθλημα και αυτή είναι μακριά από την έδρα του, στην Φθιώτιδα με την Λαμία. Από την άλλη πλευρά, ο Βόλος σε τέσσερις εντός έδρας αναμετρήσεις του μετρά τρεις ήττες και μια ισοπαλία (1-1) με την Athens Kallithea.

Στο σύνολο των παιχνιδιών τους εντός και εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, υπάρχουν δύο νίκες του Βόλου με 1-0, μια με 3-1 και τρεις ισοπαλίες – οι δύο με 1-1 και η άλλη με 2-2. Οι δύο ισοπαλίες για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος οδήγησαν το δεύτερο παιχνίδι στα πέναλτι, όπου ο Βόλος πήρε την πρόκριση με σκορ 4-2.

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

2 ΑΓΩΝΕΣ

2 ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

- ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

- ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 2-0

 

ΠΗΓΗ