Μαρία Καλάβρια για Γωγώ Μαστροκώστα: Είναι καλά και θα γίνει ακόμα καλύτερα τώρα που γυρίζει ο Τραϊανός Δέλλας

Η Μαρία Καλάβρια μίλησε για τη σχέση που έχει με τη Γωγώ Μαστροκώστα, αλλά και για την κατάσταση της υγείας της.

Κάνοντας δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αναφέρθηκε στη φίλη της, ενώ απάντησε και σε μία ερώτηση για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Ιωάννα Τούνη.

«Με τη Γωγώ είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Κάποια στιγμή είχαμε χαθεί λίγο, λόγω των υποχρεώσεών μας, αλλά ξαναείμαστε μαζί κι είμαι πολύ χαρούμενη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις συναντήσεις τους, αλλά και την κατάσταση της υγείας της γυμνάστριας. «Τη βλέπω συνέχεια. Αν όχι κάθε μέρα, 1-2 φορές την εβδομάδα σίγουρα. Είναι καλά και θα γίνει ακόμα καλύτερα τώρα που γυρίζει ο Τραϊανός Δέλλας. Δεν μπορεί χωρίς αυτόν. Είναι το στήριγμά της. Είναι από τα σπάνια ζευγάρια», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Τώρα που γυρίζει πίσω, όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Είναι άξιος άνδρας, σπανίζουν στις μέρες μας αυτοί οι άνδρες».

Όσο για τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου είπε: «Χαίρομαι για τον Δημήτρη, είχαμε μιλήσει όταν γέννησε η Ιωάννα Τούνη. Εγώ δεν συμφωνώ με το να δείχνεις τα πάντα για τη ζωή σου στα social media σε αυτόν τον βαθμό. Αλλά είναι και η δουλειά της αυτή».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

protothema.gr
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ