T.I: Αποσύρεται από τις ζωντανές εμφανίσεις - Δεν θέλω να το κάνω πια

O T.I. αποκάλυψε ότι θα σταματήσει να πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις.

Ο 44χρονος ράπερ μίλησε για την απόφασή του ζωντανά στη ραδιοφωνική εκπομπή «96.1 the Beat» την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Ο T.I. και ο Young Dro κάθισαν με τους ραδιοφωνικούς παρουσιαστές και μίλησαν για την επερχόμενη γιορτινή συναυλία του σταθμού Jingle Ball στην Ατλάντα στις 19 Δεκεμβρίου, όπου ο ράπερ θα είναι ο headliner.

«Σας ευχαριστώ όλους που κάνετε την τελευταία μου συναυλία πραγματικότητα, γιατί δεν χρειάζομαι πια τα χρήματα και δεν θα κάνω συναυλίες», αποκάλυψε ο T.I. και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να το κάνω πια... Δεν θέλω να με πληρώνουν οι άνθρωποι για να χοροπηδάω και να ιδρώνω για την ψυχαγωγία τους πια».

Ο Young Dro υπονόησε ότι θα αναλάβει τις συναυλίες που δεν θέλει ο Τ.I. «Θα αναλάβω όλες τις συναυλίες του Tip που δεν πηγαίνει. Θα τα κάνω όλα», είπε ο 45χρονος.

Η παρουσιάστρια ρώτησε τον ράπερ αν πρόκειται να κάνει κάποια ακόμη συναυλία. Ο καλλιτέχνης από την Ατλάντα απάντησε: «Φυσικά, θα απαντήσω στο τηλέφωνο για να τους πω ότι δεν θα εμφανιστώ».

Αυτή η είδηση έρχεται αφότου ο ράπερ μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τη συνολική απόσυρσή του από τη μουσική βιομηχανία, καθώς το περασμένο φθινόπωρο είχε εκμυστηρευτεί ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα διπλό άλμπουμ με τίτλο «Kill the King» και «Kiss the King», το οποίο θα είναι και το τελευταίο του.

Ο T.I. ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι το 2001 με το ντεμπούτο άλμπουμ του, «I'm Serious». Στη συνέχεια έγινε διάσημος με το δεύτερο άλμπουμ του, «Trap Muzik», το οποίο του χάρισε μια υποψηφιότητα για Grammy. Μέχρι ώρας, έχει κυκλοφορήσει 13 άλμπουμ εκ των οποίων τα δύο σε συνεργασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ