Πάτρα: 8η Ημερίδα Εξυπηρέτησης Πελάτη

Ημερίδα ενημέρωσης, με στόχο την ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και την επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη, πραγματοποιήθηκε προ ημερών, στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, με τη συνεργασία και στήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας, της Ολυμπίας οδού και άλλων μεγάλων εταιρειών.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Βασιλόπουλος.

«Η διασύνδεση της έρευνας με την επιχειρηματικότητα που επιβάλλει η νέα ψηφιακή εποχή έχει βάλει σε νέα μονοπάτια τηνΠεριφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που παραμένει αρωγός σε κάθε προσπάθεια που έχει στόχο την αναπτυξιακή κατεύθυνση..» τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο κ. Βασιλόπουλος, αναφέροντας ενδεικτικά δύο πρωτοβουλίες της Περιφέρειας, που αφορούν την ενίσχυση της Ψηφιακής Γεωργίας και Γεωργίας Ακριβείας, καθώς και την αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στον τουρισμό, με αξιοποίηση των υφιστάμενων δομών και υπηρεσιών. Επισημαίνοντας στη συνέχεια, πως «Η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης του Πολίτη στην Περιφέρειά μας, έχει ως αποστολή την καθημερινή εξυπηρέτηση των αιτημάτων των πολιτών, έργο που επιτελεί, με την παραπομπή αυτών στις αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτό φανερώνει την προτεραιότητα που δίνει η Περιφέρεια στην εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων, σε μία εποχή όπου ο πολίτης μπορεί εύκολα και άμεσα να εξυπηρετείται και να βρίσκει λύσεις στα προβλήματά του, αλλά και μία εποχή όπου η έννοια της κοινωνικής προστασίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης, έχει αποκτήσει σύγχρονες, ηλεκτρονικές διόδους. « Η ψηφιακή επανάσταση είναι εδώ!» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.. «Επιταχύνεται και εξελίσσεται με ολοένα και μεγαλύτερη ένταση.. Στην Περιφέρειά μας, στην Δυτική Ελλάδα έχουμε τη δυνατότητα αλλά και την υποχρέωση να μην χάσουμε αυτό το μομεντουμ..»