Η στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου στην Κυψέλη: «Τον σκοτώσαμε γιατί μας βίαζε» κατήγγειλαν τα ξαδέλφια του

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορούν τον 28χρονο άνδρα που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, το βράδυ της Δευτέρας στην Κυψέλη, τα ξαδέλφια του, ηλικίας 17 και 19 ετών.

Τα δύο αδέρφια προανακριτικά ισχυρίστηκαν ότι όταν ακόμα ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρά παιδιά, ο 28χρονος ξάδερφός τους τους κακοποιούσε σεξουαλικά. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα προσπάθησαν να το ξεχάσουν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έφτασε και αυτός στην Ελλάδα. Όταν τον είδαν τους “ξύπνησαν” άσχημες μνήμες και έτσι προχώρησαν στη δολοφονία του.

Ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω ακριβώς από τον λαιμό του 28χρονου. Αυτός σύρθηκε μέχρι την οδό Πατησίων αναζητώντας βοήθεια. Τον εντόπισε περιπολικό της Τροχαίας που περνούσε από το σημείο και ο αστυνομικός κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχεδόν μια ώρα αργότερα τα δύο αδέρφια μαζί με τη μητέρα τους πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.